Brandportal

Iedere organisatie kent wellicht een hele documentenstroom die van vele mensen veel inspanningen en veel controle vraagt. Met de juiste Brand Portal kunnen er enorme tijds- en kwaliteitswinsten geboekt worden, ook voor kleinere organisaties.

Ruimere mogelijkheden

Vroeger hoorden we veel over Web-to-print oplossingen. Dat waren dan systemen waarmee eindgebruikers, zonder speciale kennis of tools, in een webbrowser drukklare bestanden kunnen opmaken. Het is het vanuit de browser combineren van tekst en beeld tot content voor print.

Vandaag echter spreken we over een Brand Portal omdat de mogelijkheden zoveel ruimer zijn dan louter het creëren van eenvoudige print producten. Of het nu gaat om publicaties op basis van een streng stramien met een aantal variabele velden of pagina’s met vrije layout, over visitekaartjes, brochures, reclamefolders of vlaggen, de doelstellingen zijn dezelfde.

We gaan echter nog een stap verder! Via de Brand Portal kunnen we naadloos integreren met andere systemen zoals een DAM en/of PIM platform. Er worden daarnaast bijvoorbeeld ook uitgebreide proofing en controle workflows ondersteund. Als integrator kunnen we je helpen om met een Brand Portal je content snel, efficiënt en consistent te publiceren.

Case 1

16 september 2021

Case 1

Case 2

16 september 2021

Case 2

  • Campus Blairon 712
    2300 Turnhout-België
  • Tel: +32 (0)14 70 22 12
  • info@catenacompany.be
  • BTW: BE0884434617
We are social
Support