Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Workflow automatisatie

Catena Company integreert structurele workflows voor de creatie, het beheer en de communicatie van visueel marketingmateriaal, met de bestaande bedrijfsprocessen en systemen.

 

Digital Asset Management

Al van bij het begin zijn we ons bij Catena Company bewust van het belang van deugdelijk en efficiënt mediabeheer. Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Wins:
  • Snelheidswinst
  • Alles op 1 plaats
Meer informatie

Omnichannel Publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Vanuit een centraal contentsysteem publiceer je teksten, foto’s, video’s met 1 klik op de knop naar je website, intern portaal, een InDesign ontwerp en nog zoveel meer.

Wins:
  • Bespaar tijd en kosten
  • Pas content aan voor elk kanaal
Meer informatie