Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Digital Data Publishing

Met Digital Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Kom alles te weten

22 juni 2022

Hoe maak jij Declaration of Performance documenten?

Productiebedrijven van bouwmaterialen moeten voor de meeste producten zogenaamde Declaration of Performance documenten kunnen voorleggen. Dat bezorgt ze al snel kopzorgen over de enorme berg opmaakwerk en de juistheid van gegevens. Gelukkig zijn daar oplossingen voor beschikbaar.

2 juni 2022

Hou opgemaakte prijslijsten met één klik up-to-date

MarCom afdelingen moeten bij elke prijswijziging de mooie, in huisstijl gelay-oute prijslijsten updaten en dat zet hen vandaag stevig onder druk.

19 mei 2022

Effecten van complimenten op de werkvloer

Achter het positief effect van complimenteren zit een hele wetenschappelijk verklaring. Je ontdekt ze hier.

Catena Company Icon
Op de hoogte blijven van creatieve trends?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!

4 mei 2022

Wat je moet weten voor het aanleveren van een drukklare PDF

Als je een PDF wilt aanleveren bij een printshop of drukkerij is er altijd de vraag hoe je dat moet instellen. Want de een werkt met InDesign, de andere met Illustrator en een enkeling gebruikt Photoshop om een PDF aan te leveren.

22 april 2022

Wat is Adobe Animate?

Dat is een hele goede vraag, want wat is Adobe Animate eigenlijk niet? Ik ben een enorme fan van de tool omdat die zo veelzijdig is in de wereld van het bewegend beeld.

18 maart 2022

Brandownersday 2022… Tech trends voor brands

Dinsdag 14 maart was het zover. De count-down stond op 0. De jaarlijkse Brandownersday zwaaide de deuren open! Lees hier het boeiend beknopt verslag van de dag.

7 maart 2022

10 praktische tips om meer uit Adobe InDesign te halen

Adobe InDesign is voor veel content designers de default toepassing die ze dag in dag uit gebruiken om mooie publicaties te maken. Ook relatief onervaren ontwerpers vinden er snel hun weg in. Voor beiden is het interessant om even stil te staan bij de volgende Adobe InDesign tips. Wellicht zitten er enkele bij die voor jou echt nuttig zijn.

2 februari 2022

DAM versus PIM systemen

Loop jij soms ook verloren in al de systemen die organisaties gebruiken om hun activiteiten te beheren? Je bent vast niet de enige die denkt dat DAM en PIM simpele afkortingen zijn die ingewikkelde systemen moeten verbergen.

2 februari 2022

Creatieve professionals maken de overstap naar 3D

3D zit al enkele jaren in de lift en ook bij Adobe hebben ze dat zeker begrepen. Net zoals parate kennis van Photoshop vandaag de dag vanzelfsprekend is in je skillset, zo zal 3D dat binnen dit en enkele jaren zeker ook zijn!

25 januari 2022

Type 1: het einde van een tijdperk

Vanaf januari 2023 zullen Type 1 fonts niet langer zichtbaar zijn in de font menu’s, kunnen ze niet langer gebruikt worden en zullen worden weergeven als “ontbrekende lettertypes”.

19 januari 2022

Adobe schakelt licentieservers uit

Tijdens de Kerstperiode 2021 kwam er helaas een kink in de kabel toen Adobe besloot de desbetreffende activatieservers offline te brengen. Lees hier de gevolgen.

6 januari 2022

Adobe schrapt de ondersteuning voor Pantone kleuren

Dat Adobe de ondersteuning voor Pantone kleuren stopt, zullen velen ontgaan zijn. Adobe maakt het nieuws zelf niet bekend. Lees hier meer.

6 januari 2022

5 grafische trends voor 2022

Ook in de grafische trends van 2022 zien we de impact van een pandemie die nog steeds over de wereld heerst. Mentaal welzijn en rust zijn belangrijke aspecten die in 2021 niet meer te vermijden waren.