Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Digital Data Publishing

Met Digital Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Kom alles te weten

18 november 2022

Adobe Photoshop versus Adobe InDesign

Photoshop en InDesign zijn al een tijdje de big two van Adobe. Maar wanneer kies je het best voor Photoshop of voor InDesign?

18 november 2022

Adobe Photoshop versus Adobe Illustrator

Adobe Photoshop en Adobe Illustrator hebben enkele overlappende eigenschappen. Echter zijn deze twee programma’s haast niet met elkaar te vergelijken. Ontdek de belangrijkste verschillen tussen de twee en kom je erachter welke software je het beste kiest.

18 november 2022

Wat is Adobe Photoshop?

Wanneer er over Photoshop gesproken wordt, associëren de meesten dit met ‘valse reclame’. Zo toonde Dove in een campagne uit 2013, hoe alle imperfecties van een model verwijderd worden door middel van Photoshop.

Catena Company Icon
Op de hoogte blijven van creatieve trends?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!

16 november 2022

Alle nieuwigheden in Adobe Premiere Pro 2023

Tijdens Adobe Max is ook Premiere Pro is aan bod gekomen. Een programma dat weer enkele fijne veranderingen heeft meegekregen.

16 november 2022

Alle nieuwigheden in Adobe After Effects 2023

De nieuwste versie 2023 van Adobe Creative Cloud is enorm gefocust op het vereenvoudigen van online samenwerken. Maar bij After Effects is dat anders.

10 november 2022

Alle nieuwigheden in Adobe InDesign 2023

In InDesign was Adobe al een tijdje actief bezig om het delen van ontwerpen nog makkelijker te maken. Het is dan ook geen verrassing dat Adobe deze manier van werken heeft uitgebreid.

10 november 2022

Maak je archieven weer toegankelijk

Krantenknipsels uit vervlogen tijden vormen een dankbare bron van herbruikbare mediacontent. Ontdek hier de manier om ze snel doorzoekbaar te maken.

10 november 2022

Alle nieuwigheden in Adobe Illustrator 2023

Wat kan je allemaal doen met de nieuwigheden die Adobe in verband met Illustrator heeft aangekondigd tijdens Adobe Max? Er werden weer enkele vernieuwing binnen het Adobe Creative Cloud-pakket doorgevoerd.

9 november 2022

Alle nieuwigheden in Adobe Photoshop 2023

Wat kan je allemaal doen met de nieuwigheden die Adobe in verband met Photoshop heeft aangekondigd tijdens Adobe Max? Er werden weer enkele vernieuwing binnen het Adobe Creative Cloud-pakket doorgevoerd.

3 november 2022

Canva vs Adobe Express

Vliegensvlug goede content op de wereld krijgen? Het is een uitdaging voor iedereen. We vergelijken de meest gebruikte tools om snel content te lanceren dat er grafisch goed uitziet.

13 oktober 2022

Hoe productspecificaties met een klik verwerken en updaten in opgemaakte technische fiches?

Een technische fiche met productspecificaties aanmaken is geen rocket science. Als de data niet goed beheerd wordt, dan kan het echter wel eens een vervelende klus worden. Gelukkig zijn er dan oplossingen!

5 oktober 2022

War for Talent

Leven we eigenlijk niet allemaal een beetje in een utopie dat we de perfecte kandidaat met alle juiste competenties zullen vinden?

22 september 2022

Er is verandering op komst…

Binnenkort is het weer zover. Op 27 oktober organiseert Catena Company voor de tiende keer het gratis Adobe CC Event. Alles wat je moet weten over de nieuwe features uit het Adobe MAX Event wordt uitgelegd in slechts enkele uren. Maar een goed voorbereide deelnemer is er twee waard. Daarom bespreken we nu al enkele nieuwe functies die Adobe dit jaar reeds aangekondigd heeft. Hoeveel van deze gebruik jij al?