Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Digital Data Publishing

Met Digital Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Kom alles te weten

23 maart 2023

Nu is het moment om aan citymarketing te beginnen

Zet jouw stad of gemeente pas echt op de kaart dankzij citymarketing. Sleutel aan je strategie en branding en trek zowel toeristen als bewoners aan. Hoe je hiermee aan de slag moet gaan? Dat leggen we graag uit.

22 maart 2023

De fundamenten van city branding

Door de stijgende concurrentie tussen steden en gemeente, is het belangrijk dat jij in het oog springt. Dit doe je mede door aan je city branding te sleutelen. We bespreken alvast de fundamenten voor jouw city branding.

6 maart 2023

De toegankelijke technologie achter de complimentenkaarten

Op 1 maart was het complimentendag. Voor de 5de keer op rij hebben we een heuse campagne rond deze belangrijke dag gevoerd. Wat ooit begon als een intern ‘projectje’ om de collega’s in de bloemetjes te zetten, is ondertussen uitgegroeid tot een geautomatiseerd proces waar honderden mensen vanuit verschillende bedrijven gebruik van maken.

Catena Company Icon
Op de hoogte blijven van creatieve trends?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!

6 maart 2023

Canva vs Adobe Illustrator

Adobe Illustrator en Canva zijn beide populaire grafische ontwerpsoftware, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee. We bespreken de belangrijkste verschillen.

6 maart 2023

Een wereld van verschil voor podcasters dankzij deze tool

Wij vertellen alles wat je moet weten over de nieuwe Adobe podcast tool. Een tool die ongetwijfeld een doorbraak zal betekenen voor podcasters, audioliefhebbers en iedereen die de kwaliteit van zijn audio-opnamen wil verbeteren.

16 februari 2023

Wat als je grafische vormgever het te druk heeft?

Grafische vormgevers maken het werk van marketing makkelijker. De marketeer bespaart veel tijd doordat de grafische vormgever de meeste visuals overneemt.

2 februari 2023

Template design voor je sales

Waar kan ik het logo terugvinden? De samenwerking tussen marketing en sales loopt niet altijd van een leien dakje. We geven je enkele tips om dit gemakkelijker te laten verlopen.

25 januari 2023

Integraties met Bynder API: Een kleine schakel met een grote waarde

Twee programma’s kunnen foutloos met elkaar communiceren dankzij een API. Dit zorgt ervoor dat sterkere integraties mogelijk gemaakt worden.

25 januari 2023

Je creatief proces automatiseren? Het kan!

Bynder Studio is de tool die je nodig hebt om je creatief proces te automatiseren. Hiermee wordt het een fluitje van een cent om branded content op een snel tempo te publiceren.

12 januari 2023

De highlights van docent Peter Maas in 10 jaar Creative Cloud

Adobe CC is 10 jaar! We blikken terug op de beste functionaliteiten dat Creative Cloud heeft ontwikkeld. Peter Maas vertelt ons zijn favorieten.