Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Digital Data Publishing

Met Digital Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Kom alles te weten

22 mei 2023

2 concrete situaties waarin Dynamic Asset Transformation eigenlijk onmisbaar is

Creëer met DAT, Dynamic Asset Transformation, in sneltempo meerdere formaten van jouw afbeelding. Lees meer over DAT.

22 mei 2023

Drie voordelen van Dynamic Asset Transformation die je nog niet wist

Creëer met DAT, Dynamic Asset Transformation, in sneltempo meerdere formaten van jouw afbeelding. Lees meer over DAT.

22 mei 2023

Waarom is Dynamic Asset Transformation of DAT een hoognodige tool voor vooruitstrevende webmasters?

Creëer met DAT, Dynamic Asset Transformation, in sneltempo meerdere formaten van jouw afbeelding. Lees meer over DAT.

Catena Company Icon
Op de hoogte blijven van creatieve trends?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!

19 mei 2023

Wat is Adobe Express?

Adobe Express, voorheen Adobe Spark, stijgt in populariteit. De tegenhanger van Canva is gratis toegankelijk voor elke Adobe klant. Het is duidelijk dat deze software veel designgerichter werkt dan zijn concurrent. Met een verzameling van features die je al kent van andere Adobe programma’s, zal je snel de werking in de vingers krijgen. Gebruik jij Adobe Express al?  

23 april 2023

Help, ik ben ineens grafisch vormgever!

Als marketeer moet je tegenwoordig ook een deel grafische vormgever zijn. Zonder grafische achtergrond is het al snel moeilijk om opvallende, goede content te publiceren. Wij geven je alvast 4 tips mee die niet te missen zijn voor beginners.

18 april 2023

Ga efficiënt aan de slag met dynamische data

Tegen 2027 zien de verpakkingen van producten er anders uit. In plaats van een streepjescode zal er een QR-code op staan. Via deze code kan de consument aan de hand van productinformatie een beslissing nemen. Maar hoe ga je om met al deze dynamische data?

17 april 2023

Alles wat je moet weten over huisstijl

De huisstijl, of branding, is de kern van jouw organisatie. Het is de rode draad doorheen jouw communicatie. Dankzij een goed onderbouwde huisstijl die consequent gebruikt wordt, herkent het publiek jou meteen. Zet jouw huisstijl systematisch dankzij templates en het volgen van een huisstijlhandboek.

3 april 2023

Hoe ChatGPT marketeers kan bijstaan

ChatGPT is een heuse hype. De tool bespaart niet alleen tijd, maar ook veel kosten. Toch vrezen veel mensen dat ze binnenkort hun job verliezen door de komst van de chatbot. Is dit waar? En hoe werkt het nu precies? We vertellen alles wat je over ChatGPT moet weten in deze blog.

23 maart 2023

Nu is het moment om aan citymarketing te beginnen

Zet jouw stad of gemeente pas echt op de kaart dankzij citymarketing. Sleutel aan je strategie en branding en trek zowel toeristen als bewoners aan. Hoe je hiermee aan de slag moet gaan? Dat leggen we graag uit.

22 maart 2023

De fundamenten van city branding

Door de stijgende concurrentie tussen steden en gemeente, is het belangrijk dat jij in het oog springt. Dit doe je mede door aan je city branding te sleutelen. We bespreken alvast de fundamenten voor jouw city branding.

6 maart 2023

De toegankelijke technologie achter de complimentenkaarten

Op 1 maart was het complimentendag. Voor de 5de keer op rij hebben we een heuse campagne rond deze belangrijke dag gevoerd. Wat ooit begon als een intern ‘projectje’ om de collega’s in de bloemetjes te zetten, is ondertussen uitgegroeid tot een geautomatiseerd proces waar honderden mensen vanuit verschillende bedrijven gebruik van maken.

6 maart 2023

Canva vs Adobe Illustrator

Adobe Illustrator en Canva zijn beide populaire grafische ontwerpsoftware, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee. We bespreken de belangrijkste verschillen.

6 maart 2023

Een wereld van verschil voor podcasters dankzij deze tool

Wij vertellen alles wat je moet weten over de nieuwe Adobe podcast tool. Een tool die ongetwijfeld een doorbraak zal betekenen voor podcasters, audioliefhebbers en iedereen die de kwaliteit van zijn audio-opnamen wil verbeteren.