Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

13 oktober 2020

4 voordelen van Catena Company’s Online Classroom

Dennis Martens
Account- & Project Manager bij Catena Company

Samen zitten we al maanden in hetzelfde schuitje, ieder in zijn of haar gezellige huisje. En … oh ja … we zijn het allemaal zo beu! De hele COVID-pandemie heeft wat teweeg gebracht. Maar ze heeft ook een hele lading aan technologie, toepassingen, verandering van gedrag en handelingen in een stroomversnelling laten schieten. Dàt is de positieve kant van de zaak!
Webinars, remote sessies, online meetings … noem maar op. Intussen kennen we het allemaal en maakt iedereen er veel meer gebruik van dan voordien. Ook Catena Company breidt het aanbod van online-, remote trainingen verder uit. In deze blog geven we je graag 4 voordelen van onze Online Classroom mee.

Oost-West, thuis best.

We zijn gewend aan het jachtige leven, de drukte op de baan, kapotte fietspaden, irritante chauffeurs, … Dingen waardoor we al gestresseerd zijn nog voor we aan de dag beginnen.
Whoppa! Weg met die vervelende verplaatsing, we doen het toch gewoon online, van thuis uit! Ontspannen wakker worden, rustig ontbijten en de krant lezen. 15 minuten voor de Online Classroom begint, log je in en maak je kennis met de docent en andere deelnemers. Begin relaxed aan een leerrijke dag, lekker van thuis uit.

Interactie online? Uiteraard!

Kijk, luister en vraag maar raak! Interactie kan ook in onze Online Classroom.
Je ziet de docent en zijn of haar scherm. Je hoort de docent klaar en duidelijk, dankzij ons professioneel studiomateriaal. En op hetzelfde ogenblik volg je voorbeeldig de oefeningen mee. Begrijp je het even niet? Niet erg, vraag het gewoon. Communicatie, net zoals in een normaal leslokaal, kan perfect. Kan je niet meer volgen of ben je de draad kwijt? De docent kan jouw scherm overnemen, de draad terug oppikken en tonen waar je moet zijn of wat je moet doen. Wees gerust: GDPR-gewijs ziet geen enkele andere deelnemer jouw scherm.

‘Rewind’ en herbekijk.

Online gaat snel, zeer snel. Allen zijn we blij dat alles zo snel kan, liefst nog sneller … of niet?
“Ah ja, dit snap ik en dit kan ik zeker zelf!” Dat kennen we allemaal, tot we terug aan het werk moeten of graag een keertje willen oefenen. Hier zitten we met de typische paniekaanval: “OEI! Hoe was dat nu weer?”, “AI! Dat werkt niet.”, zo herkenbaar.
Geen paniek! We nemen deze Online Classroom op en stellen de video voor jou ter beschikking. Zo kan je op een later moment ‘rewinden’ en rustig de topic, die je toch niet onder de knie had, herbekijken. Bekijk gerust de hele training terug opnieuw, dan heb je twee trainingen voor de prijs van één! Wie is hier de winnaar?

Eigen tools.

We houden allemaal van onze eigen gewoontes en doen vaak dingen op dezelfde manier. Met de layout van je toolpallets is dat niet anders. Ook je mappenstructuur heb jij meestal zelf bepaald. De snelheid van je muis… niks zo vervelend wanneer die te langzaam of te snel gaat.
Helemaal geen last van met de Online Classroom! Je werkt met je eigen desktop of laptop, met je eigen software (die best up-to-date is) en ja, ook met je eigen vertrouwde layout van je toolpallets. De snelheid van de muis vind je zo aangenaam. Ah ja, je hebt hem zelf ingesteld. Makkelijker kan toch niet?

Ja, OK, ik geef toe dat het netwerk-moment niet aanwezig is. En nog eens kennis maken met partner, kids of huisdieren zou wat gek overkomen. Maar mijn eigen koffie compenseert dit alles, met grote voorsprong op de koffie uit de cafetaria!