Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

16 april 2024

AS Adventure combineert automatisatie en creativiteit

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Het samenstellen van een folder is een intensief en tijdrovend proces. Daarom zocht AS Adventure naar een oplossing om dit proces te stroomlijnen en menselijke fouten te minimaliseren. Katrien Dupon, Campaign Manager bij AS Adventure, ging de uitdaging aan en ontdekte al snel dat automatisering hét middel was om deze uitdaging te counteren.

Creatieve vrijheid intact

Beleving staat centraal in de folder van AS Adventure, en dat was een element dat absoluut behouden moest blijven. Vanaf het eerste moment werd helder gecommuniceerd dat ontwerpers niet gebonden mochten zijn aan de tool, maar dat de tool juist als ondersteuning diende. Hierdoor werden meer repetitieve taken, zoals het knippen en plakken van prijzen en artikelnummers, geautomatiseerd, terwijl de finishing touch nog steeds het werk van de designers was.

Elk team heeft baat bij de implementatie van de Dynamic Data Publishing Suite

Het creëren van een folder is een samenwerking tussen verschillende teams: creatives, buyers, copywriters… Minder nakijken en correcties dat resulteert in minder e-mailverkeer,  kleinere foutmarge en een efficiënter tijdsgebruik zijn de resultaten van de DDP Suite bij AS Adventure. Dankzij de juiste begeleiding en training heeft het creatief team nu alle tools in handen om zelfstandig met de DDP Suite hun folders te produceren.

Misschien vind je deze case studies ook interessant

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren