Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Catena Group toont een nieuw gezicht

Catena Group komt vanaf 2021 met een nieuw gezicht naar buiten. De Group verzamelt de bedrijven Catena Company, Motion In Sync, Howart en Allington, allemaal actief in de creatie van visuele content – en de ondersteuning daarvan.

De nieuwe structuur komt er onder invloed van een veranderende markt, waarin brandowners en bedrijven steeds vaker de creatie van visuele marketing content zelf in handen nemen. Catena Group ontzorgt hen met oplossingen op maat en een totaalaanbod aan ondersteunende diensten. En uiteraard gaat dat ook gepaard met een nieuwe eigen branding.

Huisstijl

Ook de websites van de Catena Group bedrijven kregen een grondige facelift. Met een gelijkaardige stijl zijn ze nu allemaal herkenbaar als leden van dezelfde group. Daarnaast zijn de strategische oefeningen bij de vorming van de group ook vertaald in een update van de inhoud en een eigentijds ontwerp. De nieuwe huisstijl maakt het aanbod transparanter en dat wordt ondersteund door mooie cases en blogs.

Die huisstijl wordt ook doorgetrokken naar onze social media kanalen. Volg de Catena Group bedrijven zeker op LinkedIn, Facebook en Instagram, want daar zullen we nog actiever zijn dan voorheen. Niet enkel de bedrijfsaccounts zijn onmiddellijk herkenbaar, maar ook de persoonlijke profielen van onze medewerkers. Zo weet je meteen dat je met een specialist te maken hebt!

Catena Group Members

Neem zeker eens een kijkje op onze websites en socials en laat ons weten wat je ervan vindt! Het nieuwe logo en de grafische vormgeving zijn het werk van onze eigen mensen bij Howart. Gepassioneerde mensen die hun vak door en door kennen. Ook een content creation opdracht? Howart, creatives at your service.
Integrating creativity and business

Integrating creativity and business

Allington is de specialist in Apple integratie. Creatievelingen en marcom professionals verkiezen vaak het Apple platform. Allington zorgt voor een feilloze integratie met een Microsoft 365 omgeving.

www.allington.be

Creatives at your service

Creatives at your service

Howart biedt creatief talent aan. Creative content creation vormt de basis van alle mediaproducten die een bedrijf doen stralen. Howart heeft daarvoor alle skills in huis. Onze mensen zijn at your service!

www.howart.be

Het mogelijke aanleren, het onmogelijke maken

Het mogelijke aanleren, het onmogelijke maken

Motion In Sync is gespecialiseerd in de creatie van video en bewegende content. Enerzijds leren we je om zelf mooie video’s te maken. Anderzijds, maken wij jouw films, waarbij professionele tools en ervaring vereist zijn.

www.motioninsync.be