Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

29 juli 2020

Hoe het Corona reisformulier invullen met Adobe Sign?

Natasja Van der Jonckheyd
Digital Marketeer bij Catena Company

Kom je deze dagen terug van een buitenlandse reis, dan is de kans groot dat je al van het beruchte formulier gehoord hebt dat je dient in te vullen, te ondertekenen en bij je te hebben wanneer je terugkomt naar België. Niet iedereen neemt zijn of haar printer meer op reis of heeft de mogelijkheid het formulier af te drukken. Hieronder een kort 5-stappenplan waarmee je het formulier digitaal kan invullen, ondertekenen, doorsturen en bijhouden voor het geval dat nodig zou zijn.

  1. Installeer de app “Adobe Acrobat Reader”. Android | Iphone
  2. Download het formulier via deze link of scan onderstaande QR-code.
  3. Als het formulier in beeld is, klik je het “open in” of “open met” icoontje aan.
  4. Selecteer nu Acrobat
  5. De tekstvelden kan je met je keyboard invullen, je handtekening kan je via de commentaar / opmerking functie, het potloodje en je vinger plaatsen in het voorziene kader. Ben je klaar met invullen, verstuur het pdf-document dan via e-mail naar PLFBelgium@health.fgov.be

 

 

Beetje snel? Geen probleem. Bekijk het filmpje dat we gemaakt hebben (druk gerust enkele keren op de pauze-knop moest ook dit te snel gaan)

Bekijk de video hier.