Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

18 november 2022

Adobe Photoshop versus Adobe Illustrator

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Adobe Photoshop en Adobe Illustrator hebben enkele overlappende eigenschappen. Echter zijn deze twee programma’s haast niet met elkaar te vergelijken. Ontdek de belangrijkste verschillen tussen de twee en kom je erachter welke software je het beste kiest.

Schaalbaar versus niet schaalbaar

Je bent het waarschijnlijk al eens tegengekomen. Je wilt graag een afbeelding vergroten, maar wanneer je dit doet, merk je op dat de afbeelding helemaal wazig is. Dit komt omdat er gewerkt is met pixels. Pixels zijn niet schaalbaar. Wanneer je een foto vergroot of verkleind, zal de foto zijn kwaliteit verliezen. Vectors zijn wel schaalbaar. De kwaliteit van de afbeelding zal zich, ongeacht de grootte ervan, mee aanpassen.