Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

2 juli 2024

Automatiseer content creatie voor dynamische displays voor de ultieme festivalervaring

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Terwijl we ons opmaken voor een onvergetelijke festivalzomer, weten we allemaal hoe hectisch het kan zijn om de enorme hoeveelheden content te beheren die elk evenement met zich meebrengt. Van het aankondigen van line-ups, het weergeven van sponsorlogo’s of het delen van belangrijke eventinformatie, elk stukje content moet perfect zijn én on brand!

De Dynamic Data Publishing Suite (DDPS), een tool die speciaal is ontworpen om het maken van visuele marketingcontent voor jullie schermen vanuit gestructureerde data te automatiseren. Stel je voor: een wereld waarin het aanpassen van festivalcontent net zo eenvoudig is als het bijwerken van een spreadsheet.

Voordelen van DDPS voor evenementen

  1. Efficiëntie: Verminder de tijd en moeite die nodig zijn om content te creëren en bij te werken. Stel je voor dat je met een paar klikken alle schermen op je festivalterrein kunt bijwerken. Een wijziging in de line-up? Geen zorgen! Met DDPS wordt een update in de database direct weerspiegeld op alle digitale schermen. Dit betekent minder tijd besteed aan handmatige updates en meer tijd voor creativiteit en gastvrijheid. Jullie team kan zich richten op wat echt belangrijk is – het creëren van magische momenten voor festivalgangers.
  2. Consistentie: DDPS zorgt ervoor dat elke informatie die je deelt, van artiestennamen tot sponsormeldingen, niet alleen up-to-date is, maar ook volledig in lijn met jullie huisstijl. Deze consistente merkbeleving bouwt vertrouwen op en versterkt jullie imago, waardoor de festivalervaring voor elke bezoeker memorabel wordt. Geen verwarrende verschillen meer, alleen een gestroomlijnde, professionele presentatie overal.
  3. Flexibiliteit: Festivals zijn levendige, dynamische omgevingen waar veranderingen aan de orde van de dag zijn. DDPS’s vermogen om on-the-fly aanpassingen te maken is cruciaal. Of het nu gaat om een last-minute podiumwijziging of een update van de setlist, DDPS handelt het snel en soepel af, zodat jullie altijd een stap voor blijven.
  4. Schaalbaarheid: Of jullie nu een intiem lokaal evenement of een groot muziekfestival organiseren, DDPS schaalt mee met jullie behoeften. De technologie is ontworpen om moeiteloos grote hoeveelheden data te verwerken, waardoor jullie de vrijheid hebben om te groeien en uit te breiden zonder technische beperkingen. Dit betekent dat jullie de beste ervaring kunnen bieden, ongeacht de grootte van het publiek.

 

Een praktisch voorbeeld

Stel je voor, een DJ of band wordt op het laatste moment toegevoegd aan de lineup. In plaats van alle relevante content handmatig te moeten aanpassen, updaten jullie simpelweg de database. DDPS genereert automatisch de nieuwe schermcontent, compleet met foto, de timing, en een aantrekkelijke layout die past bij jullie visuele stijl.

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant