Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

22 september 2020

De taal veranderen van je Creative Cloud apps

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company
Waar moet je nu eigenlijk de taal van je Creative Cloud apps juist veranderen?

We geven onze trainingen steeds in de International English versie. Dat doen we omdat het nu eenmaal de meest gebruikte taal is. Wanneer je dokter Google raadpleegt, dan ga je met Engelstalige zoektermen veel meer resultaten vinden dan bijvoorbeeld met Nederlandstalige.

Als je de Engelse taal machtig bent, dan raden we je dus aan om die in je CC apps toe te passen. Of misschien heb je toch een goede reden om een andere taal te kiezen. Je doet het in alle geval als volgt:

1. Open het programma Creative Cloud op je desktop

2. Ga bovenaan naar de instellingen via het tandwiel of klik op het icoontje.

3. In het linkse menu kies je voor apps. Vervolgens kies je, onder installeren, voor standaardtaal ‘international english’. Daarna klik je op klaar en je bent er al.

Had je al programma’s geïnstalleerd in bijvoorbeeld het Nederlands? Vergeet dan niet dat je deze even moet deïnstalleren om vervolgens de apps opnieuw te installeren in de nieuwe gekozen taal.