Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

6 maart 2023

De toegankelijke technologie achter de complimentenkaarten

Eddy Smets
Managing Director bij Catena Company

Op 1 maart was het complimentendag. Voor de 5de keer op rij hebben we een heuse campagne rond deze belangrijke dag gevoerd. Wat ooit begon als een intern ‘projectje’ om de collega’s in de bloemetjes te zetten, is ondertussen uitgegroeid tot een geautomatiseerd proces waar honderden mensen vanuit verschillende bedrijven gebruik van maken.

Nu, Catena Company adviseert in alles wat het (visueel) content creatie proces aangaat. We zijn tevens een Adobe Authorised Training center en zo verwijzen we dus met onze complimenten naar de Adobe tools. De gebruikers van deze tools herkennen zich ongetwijfeld in zowel de lay-out als de voorgestelde complimenten.

Een leuk gebaar dus, met een interessante achterliggende technologie. Want naarmate het succes om hiervan gebruik te maken groter wordt, dringt zich een automatisering op om deze kaarten zowel digitaal als via print tijdig bij de geadresseerden te krijgen.

Ook jij kan dit maken

Het kan zijn dat je op jouw honger blijft zitten met de beperkte complimentenkaarten die wij elk jaar publiceren. Misschien wil jij graag complimentenkaarten in jouw huisstijl, met een zelfgekozen tekst die alleen bij jouw bedrijf past of gewoonweg in een andere taal? Het moet zelfs geen complimentenkaartje zijn. De mogelijkheden met deze technologie zijn eindeloos. Contacteer ons om te bespreken wat voor jou van toepassing kan zijn.

Complimentenkaarten_

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren