Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Digital Data Publishing

Met Digital Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Expert in 24 uur… Ja, dat kan!

Drie levels

24 uur, dat betekent 3 trainingsdagen van telkens 8 uur.
Je start met de basics in één dag, bekwaamt je enkele weken later verder in the next level en maakt het verschil uiteindelijk met de Expert Tips & Tricks.

The next level

The next level training volgt na enkele weken. Uiteraard is het de bedoeling dat je het geleerde uit de basics in één dag aan de hand van thuisopdrachten verder inoefent. Je moet de basics in de vingers hebben, om in the next level training de stap te kunnen maken naar de meer geavanceerde features en gevorderde technieken.

Zo ga je in After Effects bijvoorbeeld werken met layer maps en expressions; of in Premiere Pro met audio- en beeldeffecten en multicam; of je gaat in InDesign o.a. stijlen verder uitdiepen. In elk geval maak je in de Next Level het verschil. Je realisaties zijn creatiever en ‘specialer’ dan het gemiddelde. Je zult je ongetwijfeld onderscheiden van de grote massa.

Gestructureerd en modulair uitbreidbaar

Dus nogmaals, ja het kan, expert worden in 24 uur.

Het is belangrijk om de juiste dingen te leren op het juiste moment in het traject. Het huiswerk is daarbij essentieel, zodat je bij een volgende trainingsdag klaar bent voor een volgende stap. Afhankelijk van jouw specifieke noden kan je voor, na of tijdens een Expert in 24 uur training verschillende zijsprongen maken. Catena Company biedt tal van modules aan die hier logisch in passen.

Bijvoorbeeld de algemene workshop over do’s en dont’s in ontwerpen biedt zeer waardevolle kennis, die je in alle creatieve programma’s kunt toepassen. De Expert Tips & Tricks trainingsdag is trouwens zo geconcipieerd dat je die elk jaar opnieuw kunt volgen. De inhoud is telkens anders omdat je zelf met andere vragen kan komen, je van andere deelnemers nieuwe dingen opsteekt en programma’s nu eenmaal evolueren.

De ‘Word expert in 24 uur’ trajecten zijn heel doordacht uitgewerkt en vormen een stevige houvast om echt wel een expert te worden in de toepassing van jouw keuze.

Schaaf je creatieve skills bij met onze webinars

27 oktober 2021
Hoe snel én veilig een jaarverslag opmaken in Adobe InDesign

Hoe snel én veilig een jaarverslag opmaken in Adobe InDesign

Een jaarverslag vraagt meestal om een samenwerking van veel afdelingen en stakeholders. Een goede workflow kan dan helpen. Iedereen blijft daarbij verantwoordelijk voor zijn stukje van de publicatie.

30 september 2021
Stimuleer je social media marketing met asset management

Stimuleer je social media marketing met asset management

Als marketeers zijn we allemaal bekend met de kracht van sociale media marketing en segmentatie. Het is onze taak strategieën te bedenken om de harten en gedachten van consumenten te veroveren, zinvolle interacties met hen aan te gaan en hen te voorzien van relevante en tijdige content die goed converteert. En waar kan dat beter […]

08 december 2021
Introductie in Digital Asset Management technologie

Introductie in Digital Asset Management technologie

Op 90 min vertellen we jou de mogelijkheden van Digital Asset management technologie en hoe je DAM kan inzetten.

Automatiseer videoboodschappen met After Effects

Automatiseer videoboodschappen met After Effects

De mogelijkheden om content op te schalen en te personaliseren zijn eindeloos.
Wij tonen je tijdens dit webinar de tools en hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan. 

05 oktober 2021
Meer uit je digital assets halen met taxonomie en metadata

Meer uit je digital assets halen met taxonomie en metadata

Ontdek in deze webinar hoe je dankzij keywords, tags en taxonomie snel de juiste informatie kunt vinden. Met artificiële intelligentie gaan we nog verder. Leer hoe databases zelf de voor jou relevante data kunnen aanleveren. En ken je de verschillende soorten metadata al?

17 september 2021
Next level online proofing voor creatieve teams

Next level online proofing voor creatieve teams

Ontdek de kracht van GoProof, web-based proofing software

21 oktober 2021
Maak kennis met de nieuwste aanwinst van Adobe: Substance 3D

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van Adobe: Substance 3D

Met Substance 3D maak je jouw digitale creaties levensecht. Je ontwerpen worden tastbaar door oppervlaktes meer structuur en vorm te geven.

Onderteken een PDF

Onderteken een PDF

Dit gratis webinar neemt je mee door de verschillende mogelijkheden en laat je kennismaken met het digitaal ondertekenen van PDF documenten.

Hoe After Effects inzetten in je marketing afdeling?

Hoe After Effects inzetten in je marketing afdeling?

After Effects gebruiken in je marketing afdeling: waarom zou je dat doen en wat kan je ermee?

10 InDesign tips toegelicht die tijd besparen

10 InDesign tips toegelicht die tijd besparen

InDesign heeft heel wat geheimen, maar tijdens dit webinar geven we er 10 prijs. Ben jij op zoek naar efficiëntie in het opmaken van documenten?  Laat Patrick je dan meevoeren in de wondere wereld van Adobe InDesign.