Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

10 mei 2021

Expert in 24 uur … Ja, dat kan!

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Drie levels

24 uur, dat betekent 3 trainingsdagen van telkens 8 uur.
Je start met de basics in één dag, bekwaamt je enkele weken later verder in the next level en maakt het verschil uiteindelijk met de Expert Tips & Tricks.

The next level

The next level training volgt na enkele weken. Uiteraard is het de bedoeling dat je het geleerde uit de basics in één dag aan de hand van thuisopdrachten verder inoefent. Je moet de basics in de vingers hebben, om in the next level training de stap te kunnen maken naar de meer geavanceerde features en gevorderde technieken.

Zo ga je in After Effects bijvoorbeeld werken met layer maps en expressions; of in Premiere Pro met audio- en beeldeffecten en multicam; of je gaat in InDesign o.a. stijlen verder uitdiepen. In elk geval maak je in de Next Level het verschil. Je realisaties zijn creatiever en ‘specialer’ dan het gemiddelde. Je zult je ongetwijfeld onderscheiden van de grote massa.

Gestructureerd en modulair uitbreidbaar

Dus nogmaals, ja het kan, expert worden in 24 uur.

Het is belangrijk om de juiste dingen te leren op het juiste moment in het traject. Het huiswerk is daarbij essentieel, zodat je bij een volgende trainingsdag klaar bent voor een volgende stap. Afhankelijk van jouw specifieke noden kan je voor, na of tijdens een Expert in 24 uur training verschillende zijsprongen maken. Catena Company biedt tal van modules aan die hier logisch in passen.

Bijvoorbeeld de algemene workshop over do’s en dont’s in ontwerpen biedt zeer waardevolle kennis, die je in alle creatieve programma’s kunt toepassen. De Expert Tips & Tricks trainingsdag is trouwens zo geconcipieerd dat je die elk jaar opnieuw kunt volgen. De inhoud is telkens anders omdat je zelf met andere vragen kan komen, je van andere deelnemers nieuwe dingen opsteekt en programma’s nu eenmaal evolueren.

De ‘Word expert in 24 uur’ trajecten zijn heel doordacht uitgewerkt en vormen een stevige houvast om echt wel een expert te worden in de toepassing van jouw keuze.

Schaaf je creatieve skills bij met onze webinars

25 april 2024, 10:00
Beheer je assets voor ​​​​​​​efficiënte citymarketing

Beheer je assets voor ​​​​​​​efficiënte citymarketing

Registreer nu en maak je klaar om je digitale media management naar een hoger niveau te tillen en ontdek hoe dit bijdraagt aan een efficiënter contentbeheer en -distributie binnen je citymarketing.