Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

17 juni 2024

Het beheren van je festivalcontent was nog nooit zo makkelijk

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

De zomer is de tijd van muziek, kunst en culturele festivals, waar elke seconde en elk beeld telt. Het vastleggen van die onvergetelijke momenten en ze efficiënt delen kan een uitdaging zijn.

Hier komt Digital Asset Management (DAM) systeem in het spel, speciaal ontworpen om deze uitdagingen aan te gaan en jullie workflow te optimaliseren.

Optimaliseer de ervaring voor publiek en partners

Door het gebruik van een DAM-systeem niet alleen te beperken tot interne processen, maar ook beschikbaar te maken voor jullie fotografen en andere content creators, creëren jullie een gestroomlijnde, efficiënte en dynamische omgeving voor asset management. Dit verhoogt de waarde van jullie evenementen door:

  • Versterkte merkconsistentie: Met real-time toegang tot de nieuwste beelden, zorgen jullie ervoor dat alle content die gedeeld wordt, het merk op de juiste manier vertegenwoordigt.
  • Verbeterde zichtbaarheid voor sponsors: Sponsors krijgen sneller toegang tot content waarin hun merk of producten zijn geïntegreerd, wat helpt bij het versterken van hun investering in jullie evenement.

 

Geïnteresseerd in hoe DAM jullie festivalervaring kan transformeren? Plan een demo en ontdek zelf hoe jullie workflow voor contentbeheer verbeterd kan worden. Zie hoe de directe uploads en andere functies jullie kunnen helpen om sneller en effectiever te communiceren, zowel intern als met jullie enthousiaste publiek.

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant