Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

14 mei 2021

Maak gebruik van de subsidies voor opleiding. Ze zijn er voor jou!

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Vlaams Opleidingsverlof

Misschien doet de term ‘educatief verlof’ nog een belletje rinkelen. Wel, het Vlaams opleidingsverlof is daar eigenlijk de opvolger van.

Werknemers in de privésector hebben onder bepaalde voorwaarden recht op het Vlaams opleidingsverlof. Ze mogen afwezig zijn op het werk om een opleiding te volgen, terwijl hun loon wordt doorbetaald. De werkgever kan ter compensatie een forfaitair bedrag terugbetaald krijgen.

Ook hier gaat het over opleidingen die geregistreerd zijn en de opleidingsdatabank. En guess what! De creatieve opleidingen van Catena Company vallen daar bijna allemaal onder. Je medewerkers moeten zich wel voor minstens 32 uren (per persoon) inschrijven, met een maximum van 125 uren per schooljaar. Per goedgekeurd uur Vlaams opleidingsverlof ontvangt de werkgever een forfaitair bedrag van 21,30 euro.

En euh… het Vlaams opleidingsverlof is cumuleerbaar met de KMO-portefeuille!

Lees meer op het portaal van de Vlaamse overheid.

We helpen je graag verder om de creatieve opleiding van jouw medewerkers zo aantrekkelijk mogelijk te maken.