Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

9 oktober 2024

Op deze manier maak je het verschil als brand!

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Heb je ooit stilgestaan bij de hoeveelheid tijd die besteed wordt aan het voortdurend updaten en heropmaken van productfiches en catalogi? Vooral in een sector waar productdetails en prijzen snel kunnen veranderen, kan dit een enorme uitdaging zijn. Maar wat als er een manier was om dit proces volledig te stroomlijnen en automatiseren? Lees verder en ontdek hoe automatisering niet alleen tijd bespaart, maar ook de deur opent naar zo veel mogelijkheden voor jouw merk en producten.

Voordelen van automatisering

  1. Consistentie en nauwkeurigheid: Zorg voor een foutloze weergave van productgegevens over alle kanalen.
  2. Meertalige ondersteuning: Genereer automatisch productcatalogi in meerdere talen, essentieel voor internationale markten.
  3. Snellere time-to-market: Verminder de tijd die nodig is om nieuwe producten te introduceren of bestaande producten bij te werken.
  4. Verbeterde dealerondersteuning: Voorzie dealers van de nieuwste productinformatie en prijslijsten, wat hen helpt jouw producten effectiever te verkopen.

 

Hoe dit jouw bedrijf kan transformeren

Stel je voor dat bij productwijzigingen, prijsaanpassingen of nieuwe productintroducties onmiddellijk jouw content wordt bijgewerkt en beschikbaar is voor al jouw dealers en klanten wereldwijd. De efficiëntie en snelheid waarmee je kunt opereren zal gigantisch toenemen, waardoor je een voorsprong hebt in de markt.

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant