Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

5 oktober 2022

War for Talent

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Op LinkedIn en in de media verschijnt het ene na het andere artikel over de ‘War for Talent’. Massaal zijn we op zoek naar de witte raven in onze sector en zijn ook bereid om daar serieuze sommen voor neer te leggen. Met het tekort op de arbeidsmarkt wordt het natuurlijk aartsmoeilijk om net die persoon te vinden die aan alle voorwaarden voldoet.

Leven we eigenlijk niet allemaal een beetje in een utopie dat we die perfecte kandidaat met alle juiste competenties zullen vinden? Iemand die we vanaf dag 1 direct rendabel kunnen inzetten?

Hulp nodig?

Met een training(traject) op maat of een selectie van de juiste topics uit een open aanbod draait jouw medewerker in een mum van tijd mee in jouw organisatie. Of het nu gaat om een producttraining of een meer taakgerichte training, neem gerust contact op en ik teken graag samen met jullie het traject uit dat voldoet aan jullie wensen en waarmee jouw nieuwe medewerker gemotiveerd meedraait.