Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Digital Data Publishing

Met Digital Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

18 november 2022

Wat is Adobe Photoshop?

Joska Fleerackers
Digital marketeer

Wanneer er over Photoshop gesproken wordt, associëren de meesten dit met ‘valse reclame’. Zo toonde Dove in een campagne uit 2013, hoe alle imperfecties van een model verwijderd worden door middel van Photoshop. Echter is het programma veel meer dan dat. Photoshop geeft je de mogelijkheid om grafische content te optimaliseren en retoucheren met slechts enkele muisklikken. Ontdek in deze blog wat Photoshop jou allemaal te bieden heeft.

Tover je afbeeldingen om

Naast de bekendste functie om een oneven huid weg te werken, kan je ook de omgeving van je afbeeldingen naar je hand omzetten. Heb je net de ideale productfoto genomen, maar staat er een schaduw te veel op? Dan kan je dit dankzij Photoshop in een handomdraai verwijderen. Naast het wegnemen van storende objecten, kan je ook je afbeelding tot in de puntjes perfectioneren. Je kan spelen met de belichting, tekstbewerking, achtergronden verwijderen of bijvoegen en nog veel meer.

Twijfel je nog steeds of Photoshop is wat je zoekt? Probeer dan zeker de gratis proefversie.