Wat zijn jouw leerdoelen?

Catena Company: professionals online

Van maart tot juni woonden 1444 deelnemers 43 gratis webinars bij over 27 verschillende onderwerpen in ons ‘Upgrade jezelf’ programma. Op die manier kon Catena Company klanten ondersteunen in het verruimen van hun creatieve competenties. ‘Upgrade jezelf’ was een innovatief en succesvol programma en meteen een erg waardevolle oefening om onze online workshops verder vorm te geven.

Door de aanhoudende Corona-crisis is het nu wel duidelijk dat online activiteiten zullen standhouden. Catena Company heeft versneld geïnvesteerd, om webinars en virtuele trainingen nog professioneler te brengen. Er werden twee complete studio’s voor ingericht. Niets werd aan het toeval overgelaten. Dat resulteerde onlangs in de hosting van Adobe CC2021 event, het eerste live event dat volledig virtueel plaatsvond en meer dan 300 deelnemers kon bekoren. Noem het gerust een meer dan geslaagde generale repetitie, voor de nieuwe online workshops die Catena Company vanaf heden aanbiedt.

Verschillende leervormen

Webinars en online workshops

Uiteraard zorgt de digitalisering voor een extra dimensie in de leervormen. Met webinars en online workshops vervolledigt Catena Company het trainingsaanbod.

Onze gratis webinars zijn uiterst toegankelijke online demo’s van één of een beperkt aantal specifieke topics. Het kost je geen enkele moeite en je komt in een tijdsbestek van 45 minuten enkele interessante dingen te weten. Je verwerft alvast een basic inzicht over de behandelde topics en krijgt misschien zin in meer.

Zin in een online workshop bijvoorbeeld. Tijdens zo’n online workshop ga je gedurende 3 uren dieper in op een bepaald onderwerp. Onze experten geven een heldere uitleg en demo’s en staan je bij als je zelf oefeningen maakt. Online workshops zijn heel praktisch en gericht op zeer specifieke leerdoelen. Met een online workshop is een snel rendement verzekerd.

Vanzelfsprekend kunnen al deze online en offline leervormen gecombineerd worden. ‘Blended learning’ beantwoordt aan een zeer diverse mix van leerdoelen.

Analyse van de leerdoelen

Het eerste dat iemand wil weten, alvorens tijd te investeren in training, is of die training wel zal beantwoorden aan de noden. En ligt het niveau niet te hoog? Of veel te laag? Training heeft pas een goed rendement, als die relevant is en afgestemd op de leerdoelen van de trainee of de organisatie.

Daarom besteedt Catena Company voldoende aandacht aan het bepalen van de juiste leerdoelen. Dat doen we met een grondige leerdoelenanalyse. Dat begint typisch met het in kaart brengen van de ‘service portfolio’ van een organisatie of afdeling. Bijvoorbeeld, welke diensten levert een marketing team binnen een organisatie?

Om te verzekeren dat het team de ‘service portfolio’ kan realiseren, ontwerpen we na deze leerdoelenanalyse een integraal trainingstraject op maat.

  • Campus Blairon 712
    2300 Turnhout-België
  • Tel: +32 (0)14 70 22 12
  • info@catenacompany.be
  • BTW: BE0884434617
We are social
Support