Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

9 oktober 2024

Zo speel je snel en efficiënt in op de veranderende wetgeving binnen de voedingsindustrie

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Stel je voor, de wetgeving verandert plotseling of je besluit de receptuur van je product aan te passen. De race tegen de klok begint: alle technische fiches moeten onmiddellijk worden bijgewerkt.

Klinkt stressvol en vermoedelijk heel herkenbaar, toch? Maar wat als ik je vertel dat dit allemaal automatisch kan, zonder zweetdruppels en zonder fouten?

Praktijkvoorbeeld

Laten we een ijsfabrikant nemen die verschillende types roomijs produceert. Wanneer de EU besluit dat er een nieuwe allergeneninformatie opgenomen moet worden, moet onze fabrikant zijn technische fiches voor alle producten aanpassen. Normaal gezien een logistieke nachtmerrie, maar niet met DDPS! Met slechts enkele klikken is de informatie bijgewerkt, foutloos en klaar voor distributie. Zo simpel is het!

 

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant