Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

16 juni 2021

Orange België versterkt Quality & Project Office Team dankzij virtuele hands-on trainingen op maat

Natasja Van der Jonckheyd
Digital Marketeer bij Catena Company
“De kennismaking met Fernando was een zeer positieve ervaring. Hij sprak met veel enthousiasme over video productie en de creatieve trainingen die Catena Company inricht.”
Tom Nees, Operational L&D Expert
Tom Nees
Operational L&D Expert
Nood aan toepasselijke kennis

Samen met Dennis Martens, Accountmanager bij Catena Company, besprak Tom de noden van Orange.

Tom Nees, Operational L&D Expert bij Orange: “De laatste jaren werken we voor interne opleidingen steeds meer digitaal. We maken o.a. gebruik van eLearning en instructievideos. Eén van de nieuwe tools die we ter beschikking kregen was Adobe Creative Cloud for Teams. Er was nood aan een degelijke basiskennis van deze toepassingen.  Ook voor een tool waar enkelen reeds langer gebruik van maakten, zoals Adobe Photoshop was gerichte opleiding wenselijk.”

Catena Company werkte een concreet voorstel uit in overleg met Tom. Het idee om te werken met korte online sessies werd verder uitgewerkt tot een programma dat precies gericht was op de noden.

Tom Nees, Operational L&D Expert bij Orange: “Tot op heden hebben we de basisvaardigheden van Photoshop & After Effects reeds geleerd. Èn, wat belangrijker is, ook in de praktijk omgezet.  De aanpak waar ik om had gevraagd met hands-on real-life voorbeeldsituaties paste perfect bij onze noden. We maken dagelijks gebruik van de toegelichte workflows.”

“Het virtuele aspect van de opleidingen was aanvankelijk zeker een uitdaging. Ook die tools leren we allemaal nog kennen en het blijft toch nog wennen. Gelukkig kon iedereen zich vlot aanpassen aan deze manier van werken. De mensen van Catena Company vroegen actief onze feedback en hielden daar steeds rekening mee.”

Een sterker team

Het Quality & Project Office Team van Orange België staat weeral sterker dankzij de opgedane kennis, die ze meteen kunnen toepassen. Er worden nog enkele sessies ingepland rond Adobe Photoshop & After Effects, om de medewerkers naar een nog meer advanced niveau op te tillen.

“De opleiders van Catena Company kennen duidelijk hun vakgebied. Bovendien kunnen ze die kennis helder overbrengen, met veel passie en bruikbare tips.”
Tom Nees, Operational L&D Expert
Tom Nees
Operational L&D Expert