Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

12 oktober 2021

VVH maakt eigen video’s na hands-on training

Natasja Van der Jonckheyd
Digital Marketeer bij Catena Company

VVH of De Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen is de koepelorganisatie van sociale huisvestigingsmaatschappijen die in Vlaanderen sociale woningen verhuren. Els Matthysen, stafmedewerker communicatie bij VVH, zocht naar straffe verhalen van gezinnen die een sociale woning huren. Om deze verhalen te visualiseren dacht ze aan video’s die ze volledig zelf in de hand kon nemen. 

In haar zoektocht kwam Els bij onze training “Videotestimonials maken met je smartphone“ terecht. Deze hands-on training geniet een offline aanpak en werd door Covid wat uitgesteld. Tijdens onze Zomertrainingen konden we Els eindelijk de juiste technieken en beeldtips aanreiken.

Na één dag had ze voldoende kennis om er zelf mee aan de slag te gaan en maakte ze haar eerste video. Deze video werd volledig gemaakt met haar smartphone en ook de montage gebeurde mobiel in Adobe Premiere Rush (wat ook aan bod kwam tijdens de training).