Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Patrick Toebosch

Docent Acrobat – InDesign – Photoshop – Illustrator

Patrick ademt Adobe. Vanuit zijn studies aan de Arteveldehogeschool startte hij als designer. Daarna rolde hij, door uitbreiding in zijn team, als snel in een functie als docent en ging even later bij een grafisch leverancier aan de slag als trainer.

Adobe zag de potentie van Patrick en stelde hem tewerk als trainer voor de Benelux. Door een algemene economische terugval kwam hier een einde aan in en groeide Patrick door een freelance trainer in allerhande Adobe tools, maar ook in kleurbeheer, PDF, …

Diezelfde tijd werd Patrick gecontacteerd door Pearson Education waarvoor hij ook 2 boeken mocht schrijven over Photoshop.

Vanuit die zelfstandige activiteit werd Patrick 8 jaar lang een vaste werknemer bij Catena Company waar hij alle design- en printtrainingen voor zijn rekening nam.

Sinds september 2021 werkt Patrick als vaste docent bij Artevelde Hogeschool waar hij de jonge studenten wegwijs maakt in drukwerk en Adobe tools.

Bekijk LinkedIn profiel

Fernando Pauwels

Docent Premiere Pro – After Effects – Video

Zaakvoerder bij Motion in Sync

Motion in Sync heeft een unieke kijk op het maken van video’s. We zijn ervan overtuigd dat je sommige video’s beter zelf kan maken omdat ze dan aan authenticiteit winnen. Andere films moeten er dan weer zo gelikt uitzien dat wij al onze expertise uit de kast halen om een prachtig professioneel resultaat te produceren.

Bekijk LinkedIn profiel

Jan Van Sprengel

Jan is een senior integrator, DAM en workflow specialist en proces analist en trainer hiervoor. 

Hij heeft een jarenlange ervaring met betrekking tot de verschillende aspecten van grafische processen. Dit gaat van eenvoudige zaken als templating en fontbeheer tot uitgebreide toepassingen als editoriale workflows en DAM systemen die hele afdelingen ondersteunen. Jan houdt zich voornamelijk bezig met technische aspecten van de verschillende al dan niet geautomatiseerde processen en mogelijkheden tot efficiëntiewinst en impact van bepaalde keuzes op deze processen.  

 

Bekijk LinkedIn profiel

Tim Melis

Tim ondersteunt klanten in het gebruik van Os X, grafische toepassingen, editiorale workflows, database publishing en DAM systemen. 

Tevens automatiseert hij het aanmaken van bestanden voor grafische en marketingdoeleinden dmv het schrijven van scripts en software oplossingen op maat. 

 

Bekijk LinkedIn profiel

Manu Ketelslegers

Manu Is een senior IT specialist. 

Als houder van de meeste Apple certificaten is hij een door Apple gecertifieerde docent en consultant. 

In deze hoedanigheid levert hij support op bestaande IT installaties maar wordt hij ook betrokken in analyses voor integratie van nieuwe systemen. 

Eén van zijn specialiteiten zijn integratieprojecten waarbij Apple hard- en software wordt geïntegreerd in bestaande Windows omgevingen.  

 

Bekijk LinkedIn profiel

Jolien Lintermans

Docent InDesign – Photoshop – Illustrator – Graphic design

Jolien haalde haar Master Graphic Design, Information Design in 2014 op de Luca School of Arts in Brussel. Daarna volgde ze nog een specifieke lerarenopleiding om zich als docent verder te ontplooien.

Ze deed ervaring op als Grafisch ontwerper bij ‘Spektra Design’ in Stockholm, waarna ze lesgaf in enkele middelbare scholen.

Al snel nam ze de beslissing om op Freelance basis grafisch ontwerp te leveren en zich verder te bekwamen als docent bij CVO Leuven en Catena Company.

Bekijk LinkedIn profiel

Stefanie Tilburgs

Docent Canva – Graphic design

Stefanie haalde een Master in Taal- en Letterkunde aan de KULeuven, waarna ze een ommekeer maakte naar Grafische Vormgeving.

Stefanie is een taal- en letterkundige met grafische kennis, een goed oog voor design, met kriebelende vingers als ze taalfouten tegenkomt, …

Ze werkt als Freelance Grafisch Ontwerper en haalt energie uit het overbrengen van haar kennis in het Nederlands, Frans en Engels.

Bekijk LinkedIn profiel

Eric Diender

Docent Photoshop, illustrator, Indesign, Premiere, After Effects, Animate, Cinema 4D, 3D printing

In 1991 studeerde Eric af aan de Hogeschool voor Kunsten in Tilburg. Daarna ging hij aan de slag in verschillende MBO scholen.

Daarna ging hij aan de slag als Adobe trainer in heel wat hogescholen en later als freelancer. Naast zijn ervaring als Adobe trainer werkt Eric ook nog als Art Director voor Alatis Patent.

Bekijk LinkedIn profiel