Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Template: index.php

Substance 3D & Brand Content: Je visuele strategie een dimensie verder!

Ben jij een brandowner of marketing specialist die de grenzen van visuele contentcreatie wil verleggen? Wil je ontdekken hoe je met Substance3D, een toonaangevende tool in de digitale materiaalcreatie, je merkidentiteit kan versterken en unieke visuele ervaringen kunt creëren? Dan is dit webinar jouw kans!

Wat staat je te wachten?

Onze specialisten leiden je door de eindeloze mogelijkheden van Substance3D. Leer hoe je realistische materialen en elementen kan creëren die je merkidentiteit versterken.

Bekijk in een live demonstraties hoe Substance3D je ontwerpen tot leven kan brengen met een ongekend detailniveau en realisme.

Waarom deelnemen?

• Blijf vooroplopen in de dynamische wereld van digitale contentcreatie en ontdek de nieuwste trends en technieken

• Ontdek hoe je met Substance3D indrukwekkende 3D elementen en scenes kan creëren die je merk versterken.

• Leer hoe je met geavanceerde tools een consistente en boeiende merkbeleving kunt creëren die je publiek zal verbazen.

AI functies in Adobe tools: onbegrensde mogelijkheden voor brandowners

Krijg een helder overzicht van de AI-gedreven functies die Adobe aanbiedt. Van Photoshop tot Premiere Pro, van After Effects tot Illustrator, ontdek hoe AI elk aspect van deze tools verbetert.

Ben jij een vooruitstrevende marketing professional, content creator, of manager die het maximale uit Adobe software wil halen? Heb je interesse in de onbegrensde mogelijkheden die AI functies bieden binnen je vertrouwde creatieve tools? Dan nodigen wij je uit voor een inspirerende sessie die je blik op digitale creatie zal veranderen.

In dit tijdperk van digitale transformatie is het essentieel om de grenzen van je creatieve software te kennen én te verleggen. Dit webinar is jouw kans om diep te duiken in de AI-functionaliteiten binnen Adobe Creative Cloud, en te ontdekken hoe deze innovaties jouw werk kunnen verrijken en versnellen.

Waarom deelnemen?

Ontdek de kracht en de potentie van AI functies binnen Adobe en hoe je deze kunt toepassen in je eigen werk. Ontdek hoe AI niet alleen je werk kan verbeteren, maar ook je productieproces kan versnellen.

AI & Adobe: Transformeer je contentcreatie workflow!

Ontdek praktische voorbeelden van hoe AI je creatieve processen kan stroomlijnen en verbeteren. Zie in real-time hoe AI-tools zoals image generation, automatische beeldbewerking en contentanalyse jouw projecten kunnen transformeren en verrijken.

Ben je een marketing professional, creatieve strateeg of content creator op zoek naar innovatieve manieren om je visuele content naar een hoger niveau te tillen? Wil je leren hoe je de nieuwste AI-gedreven tools naadloos kunt integreren met je vertrouwde Adobe software? Dan is dit webinar speciaal voor jou!

In een wereld waar de content explosie onvermijdelijk is, bieden wij een oplossing: de synergie tussen AI tools, automatisatie laten samenwerken met de krachtige, creatieve toolset van Adobe. Dit webinar is een unieke kans om te leren hoe je jouw contentcreatie workflows kunt automatiseren, verrijken en optimaliseren, zodat je meer impact kunt maken met minder moeite.

Waarom deelnemen?

• In de snel evoluerende wereld van visuele content is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste tools en technieken.

• Verhoog je productiviteit: Leer hoe je AI en automatisatie kan inzetten om repetitieve taken te automatiseren en je te focussen op creativiteit en strategie.

• Verbeter de kwaliteit: Ontdek hoe AI-gestuurde inzichten en aanpassingen je content naar een hoger niveau kunnen tillen.

Adobe CC 2024 Event

Jaarlijks organiseert Adobe In oktober hun Creativity Conference, Adobe Max. Tijdens dit event stellen ze de nieuwste features en extra’s van Adobe Creative Cloud voor.

Als grootste Adobe Authorized Training Center maken wij al meer dan 10 jaar een selectie voor jullie van de meest toepasbare features en bundelen we ze in een leuk, interactief online event. In slechts enkele uren demonstreren wij wat de best practices zijn voor visuele marketing content. Je verliest dus geen kostbare tijd en kunt meteen aan de slag met de nieuwste features.

Vorig jaar verwelkomden we meer dan 500 creatives en marketeers tijdens dit event. Jij bent er dit jaar toch ook bij?

Hoe je productcatalogi automatisch ​​​​​​​opmaken met data uit Odoo?

Samen met Dynapps en Tino, CEO van lednlux®, openen we de poorten naar waardevolle inzichten. Ontdek hoe deze fantastische samenwerking tot stand kwam, hoe Odoo PIM het centrale hart van effectief databeheer vormt en hoe de krachtige DDP Suite je in staat stelt om snel en doeltreffend diverse doelmarkten te bereiken met gepersonaliseerde content zoals productcatalogi en meer.

Catena koffieklets: Versterk je visuele marketing content met AI tools

Dankzij onze jarenlange expertise weten we exact met welke output de marketingafdeling geconfronteerd wordt, maar voornamelijk welke problemen ze hierbij tegenkomen. Ontdek met welke AI tools je eenvoudiger en efficiënter marketing content genereert.

Wow! But how?

Herken je het gevoel dat je iets superknap tegenkomt in een reclamecampagne of in de nieuwste Netflix serie? En dat het enige wat je daarbij kan bedenken is… hoe is dat gedaan?
Tijdens dit webinar spelen we in op de actualiteit en analyseren we één of meerdere beelden.

We leggen jou uit hoe iets werd gemaakt en inspireren hoe je dit zou kunnen inzetten in jouw content creatie.

Smartphone fotografie inzetten voor je bedrijf

Met een minimum aan materiaal maak je tegenwoordig heel waardevolle content door de camera van je smartphone te gebruiken. Content die je zeker en vast ook kan inzetten binnen je bedrijfscommunicatie.

Tijdens dit webinar krijg je al heel wat input om de juiste setup en accessoires te gebruiken en tal van tips waar je best rekening mee houdt zodat jouw beeldmateriaal eruit springt.

Make, delegate, automate

Dat er een gigantische toename is in marketing content is niets nieuw. Ook het aantal afleverpunten zijn enorm toegenomen, zowel in aantal als in diversiteit. Er is dus geen andere mogelijkheid om in te zetten over de verhoging van je efficiëntie om die explosie de baas te blijven.

Welke content maak je best zelf?
Welke content kan je beter uitbesteden en welke content kan je beter automatiseren.

Dit inspirerend webinar geeft je handvaten om de juiste beslissingen te maken voor de toekomst van content creatie binnen jouw marketing afdeling.

5 quick wins om te starten met video in je bedrijf

Dat video niet meer weg te denken is in je bedrijfscommunicatie moeten we je heus niet vertellen. Maar hoe begin je daar nu eigenlijk aan? Misschien heb je al wat trial en errors achter de rug of twijfel je nog over wat en hoe. Tijdens dit webinar geven we je enkele quick wins, zodat het maken van je videocontent in een stroomversnelling komt.

Succesverhalen vertellen met smartphonevideo

Hoe zit het met jouw skills om succesverhalen te vertellen met smartphone video? Met enkele handige tips en het gebruik van een degelijke externe geluidsoplossing en een stabilisatiesysteem maak je videocontent die bijna niet te onderscheiden is van video’s met peperdure camera’s.
Tijdens dit webinar krijg je enkele concrete take aways om al eens te experimenteren met de mogelijkheden voor jouw cases.

Adobe CC 2023 event

Jaarlijks organiseert Adobe In oktober hun Creativity Conference, Adobe Max. Tijdens dit event stellen ze de nieuwste features en extra’s van Adobe Creative Cloud voor.

Als grootste Adobe Authorized Training Center maken wij al 10 jaar een selectie voor jullie van de meest toepasbare features en bundelen we ze in een leuk, interactief online event. In slechts enkele uren demonstreren wij wat voor jou als marketeer zinvol kan zijn. Je verliest dus geen kostbare tijd.
Dit jaar verwelkomden we meer dan 500 creatives en marketeers tijdens dit online event.

Herbekijk het event nu.