Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Automatiseer video content in After Effects

Met Adobe After Effects wordt de creatie van video content wel heel gemakkelijk! Zo kan je videoboodschappen volledig automatisch genereren. Op basis van een goed uitgedachte template, maak je bijvoorbeeld vanuit een Excel bestand automatisch video content. Of je vertaalt met After Effects een ingevuld evaluatieformulier naar een kort filmpje. Echt waar! Je kunt het […]

Datum
Op aanvraag
Doelgroep
Duurtijd
1 uur

Eerst komende webinars:

28 september 2023
Catena koffieklets: Versterk je visuele marketing content met AI tools

Catena koffieklets: Versterk je visuele marketing content met AI tools

Geniet van 5 krakken in het vak die jou alles vertellen wat je moet weten, een uitgebreid netwerk moment met lunch, artificiële intelligentie als je vriend, niet je vijand en hands-on voorbeelden waarmee jij straks meteen aan de slag kunt.

4 oktober 2023
Hoe je productcatalogi automatisch ​​​​​​​opmaken met data uit Odoo?

Hoe je productcatalogi automatisch ​​​​​​​opmaken met data uit Odoo?

Ontdek hoe Odoo PIM fungeert als het centrale hart voor effectief databeheer en hoe de krachtige DDP Suite je snel en doeltreffend diverse doelmarkten laat bereiken met gepersonaliseerde content, waaronder productcatalogi en meer.

16 november 2023
Make, delegate, automate

Make, delegate, automate

Dat er een gigantische toename is in marketing content is niets nieuw. Ook het aantal afleverpunten zijn enorm toegenomen, zowel in aantal als in diversiteit. Er is dus geen andere mogelijkheid om in te zetten over de verhoging van je efficiëntie om die explosie de baas te blijven. Welke content maak je best zelf? Welke […]

14 december 2023
Design- en technologietrends 2024

Design- en technologietrends 2024

Laat je onderdompelen in een bad vol trends. Trends in typografie, beeldopbouw, kleurgebruik, enz. Maar leer ook technieken en fotografische tricks die momenteel in de smaak vallen.