Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

26 januari 2024

Hoe brandowners een efficiënt content management opbouwen

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Alle brandowners worden geconfronteerd met een gedeelde uitdaging: de overweldigende hoeveelheid content en de creatie ervan beheren. Het handmatig bijhouden en beheren van deze groeiende hoeveelheid content is simpelweg onhaalbaar. Bovendien brengt het uitbesteden ervan hoge kosten met zich mee en vertraagt het het publicatieproces aanzienlijk.

Onze content scan biedt een diepgaande analyse van de huidige situatie, toekomstige doelstellingen en voorgestelde oplossingen voor contentbeheer en creatie. Maar hoe werkt dit precies?

Maximaliseer je ROI

We onderzoeken de mogelijkheden van automatisering en de return on investment (ROI) ervan. Hierbij ligt de nadruk op tijdsbesteding en loonkosten. Ons uiteindelijke doel is altijd om een optimaal evenwicht te bereiken tussen in-house contentcreatie en het uitbesteden van content. Uit ervaring weten we dat dit van essentieel belang is voor werknemersgeluk en de algehele efficiëntie. Het is zonde om te zien dat er intern tijd wordt besteed aan eenvoudig copy-paste werk, terwijl de creatieve campagnes worden uitbesteed aan externe bureaus. Daarnaast streven we ernaar om de snelheid van contentcreatie en distributie te verhogen, een cruciaal doel in deze dynamische industrie.

 

Efficiëntie met een "single source of truth"-benadering

We benadrukken eveneens de kosten en complexiteit die gepaard gaan met het creëren van verschillende versies van content voor diverse afleverpunten. We stellen een “single source of truth”-benadering voor om de efficiëntie te vergroten en fouten te minimaliseren. Daarnaast besteden we aandacht aan bedrijfsspecifieke factoren, zoals de complexiteit van het goedkeuringsproces en de kosten van goedkeuringstools.

 

Onze content scan zal je niet enkel inzicht geven in wat je zelf in de hand kan nemen, maar ook welke tools en training nodig zijn om dit te realiseren. We bekijken de mogelijkheden in automatisering die kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. En daar stopt het niet, er wordt eveneens rekening gehouden met de kosten van opleidingen en de implementatie van nieuwe tools om uw team te ondersteunen.

Klaar om jouw contentbeheer en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan efficiënter aan te pakken? Plan een meeting met Geerte.

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant