Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

20 augustus 2024

Veilig én toch persoonlijk communiceren in de gezondheidszorg

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

In een sector waar de nauwkeurigheid en veiligheid van patiëntengegevens van cruciaal belang zijn, biedt het manueel beheren van gevoelige informatie aanzienlijke risico’s en uitdagingen. Maar wat als er een manier was om deze processen niet alleen te stroomlijnen maar ook de veiligheid en personalisatie van deze informatie te verbeteren?

De uitdaging: gevoelige en persoonlijke data

In de gezondheidszorg is elke patiënt uniek, en dat geldt ook voor de informatie die zij nodig hebben. Of het nu gaat om informatie over een behandeling, medicatie of nazorg, het is essentieel dat elke patiënt informatie ontvangt die specifiek is afgestemd op zijn of haar persoonlijke gezondheidssituatie.

Voordelen van automatisering

  1. Nauwkeurigheid: Minimaliseer menselijke fouten door automatisering van dataverwerking en documentcreatie.
  2. Efficiëntie: Bespaar kostbare tijd, die beter kan worden besteed aan patiëntenzorg.
  3. Consistentie: Zorg voor uniforme en professionele informatieverspreiding die voldoet aan zowel interne als externe regelgeving.
  4. Personalisatie: Elke content is afgestemd op de individuele behoeften van de patiënt, wat de patiënttevredenheid en begrip verhoogt.
  5. Veiligheid: Geautomatiseerde systemen helpen bij het naleven van privacyregels en -regelgeving door gevoelige gegevens veilig te beheren.

 

Implementatie DDPS

Implementatie van een DDPS binnen de gezondheidszorg vereist een grondige aanpak waarbij privacy en veiligheid voorop staan. Uiteraard werken we daarin samen met IT- en dataveiligheidsexperts om te verzekeren dat alle koppelingen voldoen aan de strengste beveiligingsnormen en privacywetgeving.

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant