Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

12 augustus 2019

Artoos Group innoveert mede dankzij onze opleidingen

Natasja Van der Jonckheyd
Digital Marketeer bij Catena Company

Artoos group, waaronder Artoos, Hayez en IPM printing, zorgt voor jouw on- en offline communicatie op de meest innovatieve en duurzaamste manier. Om de grafische studio binnen Artoos Group op te leiden in de nieuwste ontwikkelingen en functies binnen InDesign, kozen ze voor een opleiding bij Catena Company.

Waarom was je op zoek naar een training?

In onze grafische studio werken we dag in dag uit met Adobe Indesign. We zorgen ervoor dat we altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en functies van het programma. Nu waren we vooral op zoek naar tips en tricks om de efficiëntie te verhogen.

Hoe ben je bij Catena Company terecht gekomen?

In maart 2018 volgden we met enkele collega’s de opleiding “Een catalogus in 1-2-3 met Adobe InDesign en EasyCatalog”. Tijdens de opleiding was iedereen heel enthousiast over de docent. In onze zoektocht naar een opleiding Adobe Indesign Advanced namen we meteen terug contact op met Catena Company.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

Iedereen was heel positief over de training. De docent was duidelijk thuis in Adobe Indesign en beheerste het programma tot in de puntjes. Hij kon zijn kennis heel goed overbrengen op de groep en had iedereen echt mee. Soms moesten we wel wat te veel tempo maken, maar dat lag eerder aan ons: we hadden nogal veel topics op onze agenda gezet. Leergierig als we zijn. (lacht)

"Veel zaken die we geleerd hebben, konden we onmiddellijk toepassen."
,
Wat doe je met de opgedane kennis?

Enkele collega’s zijn ook al aan de slag gegaan met GREP styles. En voor de paragraph styles en next styles gaan we een werkgroepje oprichten. De bedoeling is om die stijlen toe te passen op onze wederkerende opdrachten, zodat we nog efficiënter en sneller kunnen werken.

Waarom kom je terug? Of waarom zou je terugkomen?

De docenten zijn echt thuis in de materie. Dat voel je. We hebben dus al plannen voor een cursus Adobe After Effects op maat, ergens begin 2019.

Misschien vind je deze case studies ook interessant