Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

2 augustus 2023

Brussels Airport spendeerde een week met hun hoofd in de Creative Cloud

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Net zoals bij heel wat andere brandowners zorgde de content explosie ook bij Brussels Airport voor uitdagingen. Brussels Airport rondde onlangs haar training traject af waarbij de focus werd gelegd op het meer zelf in de hand nemen van hun visuele content creatie. Op deze manier kunnen ze sneller content op de markt brengen. De meeste deelnemers hadden hun eerder beperkte kennis opgedaan door zelf op zoek te gaan en wat uit te proberen. Dit was het uitgelezen moment om alle kennisniveaus gelijk te trekken en te upscalen naar een hoger niveau.

Een training met oog op offline en online kanalen

Zoals al vermeld, zijn er nu twee soorten kanalen waar brandowners rekening mee moeten houden: offline en online kanalen. Daarom werd de training voor Brussels Airport opgesplitst in drie verschillende dagen. De eerste dag van het traject stond in het teken van drukwerk, waarbij deelnemers leerden over de mogelijkheden en beperkingen van drukwerk, kleurbeheer en de juiste manier om PDF’s te gebruiken. Daarna leerden de deelnemers meer over de effectieve creatie van visuele content. Dit door aan de slag te gaan met een uitgebreide basis in Adobe Photoshop, gevolgd door de meer geavanceerde functies en tips en tricks die hen in staat stelden om hun werk sneller en efficiënter te doen. Ten slotte werd er dieper ingegaan op Illustrator en InDesign, waarbij ze leerden hoe ze documenten konden maken voor drukwerk, digitale publicaties en interactieve PDF’s.

Zeer aangename lesgever, die zeker de tijd neemt om altijd duidelijk uit te leggen en ruimte geeft om dit te oefenen.
Jan Lenaerts, Technical Product Manager Pax Information
Jan Lenaerts
Technical Product Manager Pax Information
Op korte tijd veel bijgeleerd! Top instructeur.
Paul Jonckheere, Technical Product Manager (Collaboration & Info Access)
Paul Jonckheere
Technical Product Manager (Collaboration & Info Access)

Misschien vind je deze case studies ook interessant

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren