Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

3 juli 2023

Netropolix start met professionele video

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Netropolix, een IT-bedrijf gevestigd in het hart van de Kempen, richt zich op het leveren van innovatieve IT-oplossingen voor bedrijven. Met als doel om meer gebruik te maken van video in hun marketingstrategie en hun klantverhalen en HR-processen op een meer dynamische en originele manier te presenteren, klopten ze aan bij Catena Company.

Een analyse door een expert

De eerste stap was een uitgebreide analyse van het bestaande videomateriaal en de apparatuur die werd gebruikt voor het filmen. Na deze analyse stelde videotrainer Fernando Pauwels een lijst van benodigdheden samen om hun beoogde video’s te realiseren. De nieuwe apparatuur omvatte onder andere een Canon R7-camera met bijhorende lens die ideaal bleek te zijn voor de behoeften van Netropolix. Daarnaast werd er geïnvesteerd in een track slider en een nieuwe gimball om de kwaliteit van de actieshots te verbeteren. Maar naast beeld werd uiteraard ook gekeken naar de verbetering van de geluidskwaliteit.

Het team van Netropolix kreeg er nog niet genoeg van en vulde hun training traject verder aan met een extra dag training fotografie. Dit werd een waardevolle toevoeging aan hun groeitraject.

Tijdens deze intensieve trainingsdag verkenden de deelnemers de kunst van het fotograferen en verdiepten zich in verschillende aspecten van fotografie met de focus op praktijk, waarbij de deelnemers de kans kregen om hun vaardigheden direct toe te passen in uiteenlopende settings.

De training richtte zich op het maken van een mix van sfeervolle beelden die de bedrijfscultuur van Netropolix weerspiegelden, portretfoto’s die de medewerkers op een professionele en authentieke manier presenteren, en eventfoto’s die de dynamiek en interactie tijdens bedrijfsevenementen vastleggen. Met de kennis die ze tijdens de fotografie training opdeden, zijn ze in staat om visueel aantrekkelijke en impactvolle beelden te creëren die perfect aansluiten bij de videocontent die ze eerder hebben geleerd te produceren.

Door het combineren van professionele video’s en fotografie zal Netropolix hun marketingstrategie naar een hoger niveau tillen en hun klanten en potentiële medewerkers op een nog authentiekere en boeiendere manier aanspreken. Bovendien zal het verbeterde beeldmateriaal hen helpen om hun expertise beter te presenteren en zich te onderscheiden van hun concurrenten.

 

Misschien vind je deze case studies ook interessant

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren