Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Digital Data Publishing Suite

Integreer Technology Stacks

De DDP Suite onderscheidt zich door een integrale benadering van data input tot publicatie output. Cruciaal daarbij is de integratie met de volledige business automation stack – ook wel technology stack genoemd. Dat zijn alle toepassingen die een organisatie gebruikt om data en processen te beheren. Daarbij denken we aan ERP, CRM, PIM, DAM, CMS of nog andere database gebaseerde toepassingen.

De integratie van de DDP Suite met de volledige technologie stacks zorgt ervoor dat de data in de publicaties steeds correct en uniform is. De DDP Suite integreert naadloos met alle courante, minder courante en custom producten. Bovendien kan workflow automatisatie ook rechtstreeks vanuit veelgebruikte tools zoals Excel of Google Docs en dergelijke. Je hoeft dus niet eerst te investeren in een volledige business automation stack. Verdere integratie kan ook nadien nog.

Plan een demo
Adobe Creative Cloud

Van ruwe data tot on-brand publicaties

De DDP Suite digitaliseert de ganse publicatie workflow, van data en digital assets in de technology stack tot en met on-brand publicaties

Tijdswinst gegarandeerd

Dat de DDP Suite het publicatieproces versnelt en veel minder foutgevoelig maakt, spreekt voor zich. Klanten en gebruikers van de publicaties worden sneller en beter bediend. Marketing medewerkers kunnen zich meer toeleggen op werk dat meerwaarde creëert. Bovendien versterk je de brand identity met een consistente on-brand zichtbaarheid.

Uiteraard is dit alles kostenbesparend én er is een snelle ROI! Vergeet ook niet dat je jouw business, met de DDP Suite als motor, veel sneller kunt opschalen. De hoeveelheid aan publicaties vormt niet langer een plafond op je capaciteit.

Alle bedrijven en organisaties die publicaties moeten maken op basis van data en digital assets uit één of meerdere databases zien hun resources meteen beter renderen met de DDP Suite.

Op maat

Integratie met de volledige technologie stack

Snel en foutloos

Update publicaties met één muisklik

On-brand

Makkelijk te gebruiken templates in huisstijl

Rendement resources

Focus op werk dat waarde creëert

De tijdswinst bij premedia is ronduit indrukwekkend. De seizoensbrochure wordt nu in minder dan de helft van de tijd gerealiseerd. Door de centralisatie van de data en de verregaande integratie, ook naar de website toe, zie ik ook bij administratie opmerkelijke tijdswinsten. En vooral, ik zie dat medewerkers op beide afdelingen met veel goesting samenwerken.
Pierre Van Diest, Zakelijke Directeur bij De Singel
Pierre Van Diest
Zakelijke Directeur bij De Singel

Tips & inzichten

Case studies

 

Meer oplossingen voor brandowners

Als brandowner sta je voor de uitdaging om klanten en prospecten snel en met de juiste content, in het juiste formaat en een gepaste stijl te benaderen. Je interne medewerkers en partners moeten vlot en zonder frustraties in deze snelle workflow meegenomen worden. Daarvoor biedt Catena Company workflow oplossingen op maat van jouw organisatie.

Digital Asset Management

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Customized Automation

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Omnichannel Publishing

Omnichannel Publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Vanuit een centraal contentsysteem publiceer je teksten, foto’s, video’s met 1 klik op de knop naar je website en meer.