Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Zet je stad of gemeente echt op de kaart

De concurrentie tussen steden en gemeenten was nog nooit zo groot. De globalisatie en de heropleving van de reissector zijn hierbij de grootste oorzaken. Vandaag de dag is het moeilijk om zonder of met een verouderd imago toeristen en mogelijke stakeholders aan te trekken. Daarom is het van uiterst belang dat je citymarketing helemaal snor zit. 

Als je nog niet bezig bent met citymarketing, of stadspromotie, wordt het hoog tijd dat dit verandert. Hieronder valt city branding. Dit gaat het over de identiteit en het karakter van je stad of gemeente. En dat begint allemaal bij een goed onderbouwde visuele merkidenteit.

Wanneer je visuele merkidentiteit op punt staat, kan je jezelf helemaal focussen op citymarketing. En deze vorm van marketing brengt veel voordelen met zich mee:

  • Je imago verbeterd. 
  • Het spreekt niet alleen toeristen aan, maar ook je eigen inwoners. 
  • Bevorderd de lokale economie. 
  • Leidt tot loyaliteit bij bewoners en bedrijven.

Maak zelf je visueel marketingmateriaal en automatiseer waar mogelijk. Download onze checklist en ontdek op welk vlak jij nog kan verbeteren.

Citymarketing