Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

22 mei 2023

2 concrete situaties waarin Dynamic Asset Transformation eigenlijk onmisbaar is

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Ongeacht jouw branche is het opmaken van de juiste afbeeldingsformaten cruciaal. Helaas blijft het keer op keer een tijdrovende taak. Met Bynder Digital Asset Transformation technologie (DAT) produceer je in sneltempo tal van verschillende versies van jouw afbeelding. Een handige tool die vaak moeilijk te begrijpen is. Daarom geven we twee voorbeelden mee wanneer DAT handig van pas komt.

App

Tegenwoordig gaan heel wat websites gepaard met een app. Wanneer je werkt met een website en een app moet je zeker rekening houden met de formaten die je gebruikt. Een responsieve website draagt positief bij tot de klantervaring. Maar daar stopt het niet. Het kan zijn dat je gebruik maakt van verschillende websites. Een B2C website, een B2B website en een interne website bijvoorbeeld. Doordat DAT werkt met assets uit je Bynder DAM ben je er zeker van dat de juiste afbeeldingen verschijnen op jouw app. Wat B2C klanten aanspreekt, spreekt niet meteen de B2B klant aan.

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant