Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

19 mei 2023

Beeztees schaalt op met moderne DAM

Eddy Smets
Managing Director bij Catena Company

Voor iedereen die zijn huisdier wil verwennen is Beeztees een merk dat je moet kennen. Met de producten van Beeztees maak je de dagelijkse momenten met jouw huisdier nóg leuker. Of het nu gaat om een orthopedisch hondenkussen, een kattenspeeltje of producten voor de kip, Beeztees is van alle markten thuis. Na kennismaking met het merk Beeztees wordt het huisdier direct een brand ambassador.

Optimale sales experience met geïntegreerde DAM

De hoofddoelstelling was om het volledige e-commerce platform te opwaarderen en een feilloze overgang te realiseren naar de nieuwe DAM. De koppeling van de DAM met het e-commerce platform, Pet Trade Portal, werkt uiteraard volledig automatisch. Dat wil zeggen dat er geen manuele up- of download van beeldmateriaal nodig is.

De grote winst van de DAM schuilt voor Beeztees in het feit dat alle digital assets, al het beeldmateriaal, centraal beschikbaar zijn en beheerd kunnen worden. De DTP medewerkers, die het beeldmateriaal aanmaken en beschikbaar stellen, krijgen dus meer controle over de massale hoeveelheid aan digital assets. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden die de moderne DAM biedt, inzake het gebruik van metadata, zijn alle assets ook makkelijker terug te vinden. Bovendien zijn met deze cloud oplossing de IT mensen ontlast van heel wat kopzorgen die de oude server toepassing met zich mee bracht.

Misschien vind je deze case studies ook interessant

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren