Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

18 april 2023

Ga efficiënt aan de slag met dynamische data

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Vanaf 2027 gaan onze producten er anders uitzien. De streepjescode, die we ondertussen al vijftig jaar kennen, wordt ingeruild voor een QR-code. Een code die niet alleen de kassa’s kunnen scannen, maar ook de consument. Het doel is om de consument bij te staan in het beslissingsproces. Met deze code zal de consument de mogelijkheid krijgen om productinformatie op te vragen. Deze verandering noodzaakt producenten om hun verpakkingen aan te passen. Een goed voorbeeld van het werken met dynamische data. Maar hoe kan jij, als producent, zo’n verandering zorgeloos opvangen?

Ontwikkel snel een nieuwe verpakking

Elke producent weet dat je de verpakking van tijd tot tijd in een nieuw jasje moet steken. Niet alleen wanneer er andere richtlijnen worden geïntroduceerd. Als er een template opgeleverd wordt, kan deze geautomatiseerd worden en aan de normen van andere producten voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de afbeelding of productinformatie. Zo spendeer je niet alleen minder tijd, maar ook minder kosten aan het rebranden van jouw producten. 

Beheer jouw productinformatie met PIM

Wanneer je DAM werkt als sterke basis van alle correcte informatie, dan dienen PIM, Product Information Management systemen om jouw productinformatie te beheren. Aan de hand van dit systeem kunnen bedrijven enorme hoeveelheden aan productdata hanteren en organiseren. Binnen het verhaal van de QR-code draagt PIM bij om up-to-date productinformatie op de juiste kanalen te verspreiden.

Maak het jezelf en jouw team makkelijkerVraag een demo aan

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant