Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

12 november 2020

Catena Company ondersteunt Horeca Vlaanderen… en omgekeerd!

Dennis Martens
Account- & Project Manager bij Catena Company

Horeca Vlaanderen blijft niet bij de pakken zitten; zo richten ze plezante leermomenten in, onder de vorm van workshops.

Sinds jaar en dag is Horeca Vlaanderen een trouwe klant en fan van onze trainingen. Voor hun leden richten ze meermaals per jaar plezante leermomenten. Dit zeer vaak onder de vorm van workshops. Enerzijds om haar leden de kans te bieden hun netwerk te verruimen, anderzijds ook om iets waardevols mee te geven.

Isa, van Horeca Vlaanderen, nam contact op met Dennis Martens, accountmanager bij Catena Company, met de boodschap: “Kijk Dennis, wij zijn een vakfederatie met een voorbeeldfunctie voor onze leden. We kunnen het echt niet maken om deze workshops fysiek te laten doorgaan. Ik vrees dat we de workshops moeten annuleren”. Samen hebben Isa en Dennis even overlegd: “Kunnen we deze workshop niet online geven?”, dat was de hamvraag. Dit werd teruggekoppeld naar Fernando en helaas was dat voor die specifieke workshops niet mogelijk.

Fernando liet op dat moment zijn creatieve brein werken en kwam reeds diezelfde avond terug met maar liefst 4 nieuwe interactieve video-workshops, die wèl online zouden kunnen doorgaan. Deze werden voorgesteld aan Isa en dolenthousiast sprong zij mee op de kar, publiceerde de nieuwe workshops op hun website en in nog geen 24 uur tijd waren alle plaatsen volzet.

Dit toon aan hoe flexibel en creatief de horecasector in elkaar zit, verrassend-uit-de-hoek komt, en blijft volhouden, ondanks zware tijden, maar vooral ook blijft investeren in zichzelf, ten voordele van de toekomst voor de hele horecasector.

"Een voorbeeldfunctie"
Isa Martens, horeca academie coördinator, Horeca Vlaanderen
Isa Martens
horeca academie coördinator, Horeca Vlaanderen

Misschien vind je deze case studies ook interessant