Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

14 juli 2019

Het creative team van Cartamundi gaat voor kwaliteitsvolle trainingen

Natasja Van der Jonckheyd
Digital Marketeer bij Catena Company

“Een goede docent is goud waard, dat werd duidelijk uit de trainingen die mijn collega’s en ik gevolgd hebben. Een training die met passie en enthousiasme gegeven wordt, vliegt zo voorbij."
Kaat Meylemans, Lead Designer
Kaat Meylemans
Lead Designer
Hoe heb je de training(en) ervaren?

Onze trainingsdagen bevatten naast een belangrijke basisopfrissing ook interessante tips & tricks en nieuwe features. Elke vraag werd beantwoord en waar onze kennis minder was, werd die bijgeschaafd. Tot nu toe heb ik elke training positief ervaren, en ik spreek dan ook voor mijn collega’s.

Wat doe je met de opgedane kennis?

Ik hou enorm van bijscholen. Als ik iets interessant geleerd heb, geef ik het graag opnieuw door aan teamleden d.m.v. kleine interne opleidingen, tips en tricks meetings of inspiratiemomenten. Mijn ervaring leert dat het delen van kennis het team fris, up-to-date en enthousiast houdt. Het team krijgt dan nog meer “goesting” om te innoveren en creatiever uit de hoek te komen.

Waarom kom je terug? Of waarom zou je terugkomen?

Na jaren ervaring bij Cartamundi zorgt Catena voor een zeer waardevolle aanvulling op vlak van softwarekennis. Catena heeft mij zo verrast met de kennis en ervaring van hun docenten en de kwaliteit van de trainingen, dat ik elk jaar opnieuw zoek naar nieuwe trainingen in hun aanbod. Ik raad die ook vaak aan bij mijn collega’s.

Misschien vind je deze case studies ook interessant