Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

19 juni 2023

Innovatieve productcatalogi van lednlux® steeds up-to-date met de DDP Suite

Dennis Martens
Account- & Project Manager bij Catena Company

lednlux® werkt bij uitstek met innovatieve producten. Zij zorgen voor de meest persoonlijke en creatieve verlichtingsinstallaties op basis van ledtechnologie. lednlux® is gevestigd in Genk en kent een sterke groei. Momenteel is lednlux® vooral actief in Belgische industriële en architecturale verlichtingsoplossingen, maar ook het buitenland groeit.

Innovatieve producten, dat betekent dat de productspecificaties op elk moment kunnen veranderen.
Elke Palmaerts, Marketeer
Elke Palmaerts
Marketeer

Directe koppeling met het PIM vanuit de Dynamic Data Publishing (DDP) Suite

De Dynamic Data Publishing of DDP Suite van Catena Company koppelt het publicatieproces met het PIM. Met één enkele muisklik synchroniseren de datavelden in de mooi opgemaakte InDesign templates met de brondata in het PIM. Waar de publicatie van een nieuwe catalogus vroeger een omslachtig en duur proces met een externe partner was, gebeurt alles nu veel sneller en helemaal in-house. lednlux® kan nu frequenter een release maken omdat de kost van een publicatie tig keren kleiner is. 

Een ander voordeel van de DDP Suite is dat er heel eenvoudig verschillende catalogi gepubliceerd kunnen worden voor verschillende doelmarkten. Zo heeft een installateur van industriële verlichting geen enkele boodschap aan het aanbod voor architecturale oplossingen. Die stonden vroeger allemaal samen in één catalogus. Nu is dit opgesplitst in twee catalogi, die door het gebruik van verschillende templates en koppelingen heel makkelijk te publiceren zijn.

Met één enkele muisklik synchroniseren de datavelden in de mooi opgemaakte InDesign templates met de brondata in het PIM.
Elke Palmaerts, Marketeer
Elke Palmaerts
Marketeer

Misschien vind je deze case studies ook interessant

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren