Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

15 mei 2019

New Balls Please vult zomer met uitdagende trainingen

Natasja Van der Jonckheyd
Digital Marketeer bij Catena Company
Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Mijn manager had Catena Company geïntroduceerd als ideale optie om mijn creatieve skills bij te schaven en kennis te vergaren over verschillende tools.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

De trainingen waren heel uitdagend en hadden een heel hoog tempo. Vrijwel alles wat verteld werd, was nieuw voor mij. De grote hoeveelheid aan informatie werd erg aantrekkelijk gebracht. Ik heb me geen moment verveeld.

Wat doe je met de opgedane kennis?

Ik probeer regelmatig de tijd te nemen om de cursus en mijn notities erbij te halen om enkele dingen uit te proberen. O.a. met Adobe After Effects, voor op sociale media.

Waarom kom je terug? Of waarom zou je terugkomen?

Ik zou terugkomen omdat er een heel groot aanbod is aan cursussen en er nog verschillende interessante tools zijn die ik graag goed wil kunnen beheersen. Ik kom volgende zomer zeker terug!

“Mijn manager had Catena Company geïntroduceerd als ideale optie om mijn creatieve skills bij te schaven en kennis te vergaren over verschillende tools.”
Orphé Matthys, Live Conversation Queen
Orphé Matthys
Live Conversation Queen

Misschien vind je deze case studies ook interessant