Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Leervormen

Webinars

Webinars

Onze gratis webinars zijn uiterst toegankelijke online demo’s van één of een beperkt aantal specifieke topics. Het kost je geen enkele moeite en je komt in een tijdsbestek van 45-60 minuten in aanraking met nieuwe tools of inzichten. Je verwerft alvast een algemeen inzicht over de behandelde topics en krijgt misschien zin in meer. Zin in een online workshop bijvoorbeeld.

Bekijk alle webinars

Workshops

Workshops

Tijdens een online workshop ga je gedurende 3 uren dieper in op een bepaald onderwerp. Onze experten geven een heldere uitleg en demo’s en staan je bij als je zelf oefeningen maakt. Online workshops zijn heel praktisch en gericht op zeer specifieke leerdoelen. Met een online workshop is een snel rendement verzekerd.

Bekijk alle workshops

Klassikale trainingen

Klassikale trainingen

De klassikale trainingen, met uitleg, demo’s en oefeningen voor een groep deelnemers. Deze trainingen zijn geprogrammeerd in een kalender, maar kunnen ook ‘in-company’ verzorgd worden, bijvoorbeeld voor een gans team.

Bekijk alle klassikale trainingen

Trainingen op maat en coaching

Trainingen op maat en coaching

Daarnaast staan we ook al jaren sterk in training op maat. Daarbij worden de leerdoelen eerst bepaald. Welke medewerkers binnen je bedrijf moeten welke competenties verwerven of aanscherpen? De training wordt vervolgens helemaal op maat van deze leerdoelen samengesteld. Met coaching gaan we nog een stapje verder. Daarmee krijgen je mensen een persoonlijke opvolging, met wederkerende leermomenten en updates.

Vraag training op maat aan

Meer dan 85% van onze trainingen organiseren we op maat. Vaak zien we dat een vraag rond training ontstaat vanuit een specifiek project. Ook kan het zijn dat je met je bedrijf aan de slag wilt met onbekende tools of nieuwe competenties wil verwerven. Vanuit ons trainingsaanbod kunnen we dan een traject op maat voorstellen. We kneden de topics en inhoud zodat dit helemaal voldoet aan jouw noden. We zijn er van overtuigd dat je na afloop van een training onmiddellijk aan de slag kan met de opgedane kennis.

Op maat samengesteld

Met een leerdoelenanalyse brengen we aan de hand van enkele tests en interviews enerzijds de ‘Service portfolio’ in kaart, en anderzijds de ‘Team competenties’.

Tijdsbesparing

Wanneer het programma en de inhoud op elkaar afgestemd zijn, reduceren we ‘onnodige info’ of ‘afwezige tijd’ en haal je het maximum uit de training.

ROI

Een werknemer die sneller en efficiënter leert werken met bepaalde tools kan op termijn tijd besparen die vervolgens ergens anders voor gebruikt kan worden.

Taalkeuze

Door te kiezen voor een training op maat is het vanzelfsprekend dat jij bepaalt in welke taal jullie training door zal gaan. Geef je de voorkeur aan Frans of Engels? Geen probleem.

Subsidiemogelijkheden

Catena Company is een erkend trainingscenter. Dat betekent dat onze trainingen inhoudelijk en kwalitatief aan de normen voldoen, om in aanmerking te komen voor de beschikbare steunmaatregelen.