Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

5 september 2024

5 redenen waarom je het Adobe CC event van dit jaar absoluut niet mag missen

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Ben je klaar om je contentcreatie samen met je Adobe tools te updaten?

Met een mix van inspirerende sessies, praktische workshops en volop netwerkmogelijkheden, wil je dit jaar ons Adobe CC event écht niet missen. Ik geef je graag 5 waarom je erbij moet zijn (mezelf en Fernando niet mee gerekend).

2. Keuze uit 4 inspirerende breakout sessies

Na de ochtendsessie vol waardevolle inzichten, heb je de keuze uit vier inspirerende breakout sessies:

  • Geautomatiseerde vertalingen en lokalisatie van content
    Ontdek hoe je met slimme tools snel en nauwkeurig content kunt vertalen en lokaliseren, zodat je wereldwijd impact maakt zonder dat taal een probleem is.
  • Content Supply Chain Management
    Leer hoe je je contentproces van begin tot eind kunt stroomlijnen. Van creatie tot distributie, verhoog de productiviteit van je team en zorg dat je team meer tijd heeft voor wat echt belangrijk is: creativiteit.

 

Alle nieuwe Adobe features in een notendopGratis inschrijven

3. Gratis toegang tot de nieuwste ontwikkelingen

Dit event geeft je de kans om volledig kosteloos op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen Adobe tools. Hoewel het gratis is, betekent dit absoluut niet dat het minder waardevol is. Integendeel, we richten ons met dit event vooral op het delen van kennis en inspiratie.

Onze prioriteit is om jou de meest relevante en praktische inzichten aan te reiken die je direct kunt toepassen in je werk. Degenen die ons al kennen, weten dat we altijd streven naar waardevolle, inhoudelijke sessies zonder verborgen agenda’s. Let op, bij afwezigheid zonder afmelding geldt een no-show fee, zodat we de plekken optimaal kunnen benutten en iedereen de kans krijgt om deze waardevolle kennis op te doen.

 

5. Vooruitblik op de toekomst van contentcreatie

Verken zowel de huidige trends als de toekomst van contentcreatie. Laat je inspireren door hoe AI en automatisering de manier waarop we content maken compleet zullen veranderen. Je ontdekt niet alleen hoe deze technologieën jouw werkprocessen efficiënter kunnen maken, maar ook hoe je ze kunt gebruiken om een grotere impact te creëren in je marketingstrategie.

 

Overtuigd? Reserveer snel jouw plek!Reserveer jouw plek

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant