Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

19 maart 2024

5 redenen waarom een training op maat beter is dan een algemene training

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Bedrijven staan vaak voor de keuze tussen een op maat training en een standaard open training. Hoewel beide opties waarde kunnen bieden, onderscheidt een op maat gemaakte training zich vaak als de meest efficiënte keuze. Hier zijn 5 redenen waarom een op maat gemaakte training een betere investering kan zijn ten opzichte van een algemene training.

Gericht op specifieke bedrijfsdoelen

Een op maat gemaakte training wordt ontworpen met jouw specifieke bedrijfsdoelen in gedachten. In tegenstelling tot algemene trainingen, die een breed scala aan onderwerpen behandelen, is een op maat gemaakte training gericht op de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw organisatie. Dit zorgt voor relevante, praktische kennis die direct kan worden toegepast.

 

Flexibiliteit in leertrajecten

Elk bedrijf heeft unieke uitdagingen en groeipatronen. Een op maat gemaakte training biedt flexibiliteit in leertrajecten, waardoor medewerkers kunnen leren op hun eigen tempo. Dit bevordert een diepgaand begrip van de onderwerpen en vergroot de kans op blijvende kennisoverdracht. Daarnaast is het moment van de training zelf te kiezen. Hierdoor zijn jij en je team er zeker van dat de training geen hinder zal vormen voor je planning.

 

Besparing van tijd en kosten

In vergelijking met algemene trainingen, die mogelijk onderwerpen behandelen die niet relevant zijn voor jouw bedrijf, bespaart een op maat gemaakte training tijd en kosten. Werknemers worden efficiënt getraind in de specifieke vaardigheden die ze nodig hebben, zonder tijd te verspillen aan irrelevante informatie. Op lange termijn is dit veel voordeliger dan een algemene training.

 

Overweeg de voordelen van een op maat gemaakte training voor jouw bedrijf en til jouw team naar nieuwe hoogten. Wij helpen je graag met het opstellen van een trainingstraject. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant