15 juli 2021

BelOrta groenten en fruit, verbazend plezant mede dankzij creatieve training op maat

Dennis Martens
Account- & Project Manager bij Catena Company

Trainingsaanbod op maat dankzij leerdoelenanalyse

Voor bedrijven zoals BelOrta is een goede marketing en het aantrekkelijk in beeld brengen van hun producten uitermate belangrijk. Zij doen daarvoor beroep op creatieve medewerkers, die zich dankzij hun interesse en ervaring specifieke skills hebben eigen gemaakt. Marketing tools en kanalen evolueren natuurlijk snel en marketingmedewerkers met ervaring in de fotografie, rollen dan al snel in aanverwante taken zoals het maken van productsimulaties en promotiemateriaal.

Die mensen kan je niet zomaar meenemen in eender welke algemene training. Het bedrijf heeft specifieke noden en de medewerker beschikt al over specifieke competenties. Het hiaat daartussen opvullen is maatwerk.

Dat is precies wat Catena Company aanbiedt met een leerdoelenanalyse. Daarbij wordt eerst de service portfolio geïnventariseerd. Wat wil BelOrta doen? Welke services moet de marketing afdeling het bedrijf kunnen bieden? Daarna vergelijken we dit met de competentieportfolio. Welke competenties zijn er reeds aanwezig? Welke moeten bijgeschaafd worden en welke nieuwe competenties moeten opgebouwd en ontwikkeld worden?

BelOrta groenten en fruit, verbazend mooi in beeld gebracht

Nick genoot twee trainingsdagen, helemaal op maat van zijn persoonlijke noden en die van BelOrta. Ook Glenn pikte een deel van de trainingen mee. Beiden waardeerden ze de doelgerichtheid en het hands-on karakter van de trainingen. Groenten en fruit van BelOrta zijn verbazend plezant, en verbazend mooi in beeld gebracht!

  • Campus Blairon 712
    2300 Turnhout-België
  • Tel: +32 (0)14 70 22 12
  • info@catenacompany.be
  • BTW: BE0884434617
We are social
Support