Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Digital Data Publishing

Met Digital Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

15 juli 2021

BelOrta groenten en fruit, verbazend plezant mede dankzij creatieve training op maat

Dennis Martens
Account- & Project Manager bij Catena Company

Trainingsaanbod op maat dankzij leerdoelenanalyse

Voor bedrijven zoals BelOrta is een goede marketing en het aantrekkelijk in beeld brengen van hun producten uitermate belangrijk. Zij doen daarvoor beroep op creatieve medewerkers, die zich dankzij hun interesse en ervaring specifieke skills hebben eigen gemaakt. Marketing tools en kanalen evolueren natuurlijk snel en marketingmedewerkers met ervaring in de fotografie, rollen dan al snel in aanverwante taken zoals het maken van productsimulaties en promotiemateriaal.

Die mensen kan je niet zomaar meenemen in eender welke algemene training. Het bedrijf heeft specifieke noden en de medewerker beschikt al over specifieke competenties. Het hiaat daartussen opvullen is maatwerk.

Dat is precies wat Catena Company aanbiedt met een leerdoelenanalyse. Daarbij wordt eerst de service portfolio geïnventariseerd. Wat wil BelOrta doen? Welke services moet de marketing afdeling het bedrijf kunnen bieden? Daarna vergelijken we dit met de competentieportfolio. Welke competenties zijn er reeds aanwezig? Welke moeten bijgeschaafd worden en welke nieuwe competenties moeten opgebouwd en ontwikkeld worden?

Een hands-on, doelgericht en enorm verrijkende opleiding. Mét aandacht voor bedrijfsoverkoepelende KPI’s om de cursusinhoud te kaderen in een breder zakelijk geheel. Een absolute aanrader!
Glenn Sebregts, Divisiehoofd Marketing & Externe Communicaties
Glenn Sebregts
Divisiehoofd Marketing & Externe Communicaties

BelOrta groenten en fruit, verbazend mooi in beeld gebracht

Nick genoot twee trainingsdagen, helemaal op maat van zijn persoonlijke noden en die van BelOrta. Ook Glenn pikte een deel van de trainingen mee. Beiden waardeerden ze de doelgerichtheid en het hands-on karakter van de trainingen. Groenten en fruit van BelOrta zijn verbazend plezant, en verbazend mooi in beeld gebracht!