Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

11 september 2023

5 tips om je carrière een boost te geven

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Gefeliciteerd, je bent ongeveer een jaar geleden gestart bij je werkgever en hebt wellicht al mooie stappen gezet in je carrière. Nu is het tijd om je vaardigheden verder uit te breiden en jezelf te onderscheiden van de rest. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Catena Company is er om jou te helpen met trainingen op maat, speciaal ontworpen voor ambitieuze twintigers zoals jij.

Je hebt je keuze voor de perfecte training al gemaakt, maar nu komt het erop aan om je werkgever of afdelingshoofd te overtuigen. We weten dat hun agenda’s druk kunnen zijn, dus een goede voorbereiding is essentieel.

Waarom kiezen voor trainingen op maat?

  • Direct Toepasbaar: Geen ellenlange theoretische verhalen bij ons. Onze trainingen zijn praktijkgericht en hands-on. Je leert direct vaardigheden die je kunt toepassen in je dagelijkse werk.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat jouw agenda druk is. Daarom kunnen we de trainingen plannen op tijden die voor jou het beste werken.
  • Jouw Expertise, Jouw Groei: Vertel ons wat je wilt bereiken en waar je aan wilt werken. Onze ervaren trainers zullen zich richten op jouw specifieke leerdoelen.
  • Meer dan Individuele Groei: Niet alleen jij, maar ook je team en werkgever profiteren van jouw verbeterde vaardigheden. Een beter team draagt bij aan het succes van het bedrijf.

 

Weg met vooroordelen

Het volgen van trainingen wordt soms nog onderschat, maar wij hebben enkele sterke tegenargumenten voor je klaarliggen.

 

Geen budget voor training?

Investeer in jezelf, investeer in je toekomst!

Onze trainingen zijn misschien wel de beste investering die je werkgever kan maken. In een korte, hands-on training vaardigheden leren die je direct kan toepassen in de praktijk? Die investering verdient zichzelf snel terug! Bovendien bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van de kmo-portefeuille (www.kmoportefeuille.be), waarmee je tot 30% van de investering kunt terugvorderen en als je kiest voor een langer traject kan je eveneens gebruik maken van Vlaams Opleidingsverlof.

 

Geen tijd voor training?

We begrijpen dat je agenda druk is, maar een groot voordeel van trainingen op maat is dat ze flexibel zijn en dus worden aangepast aan jouw beschikbaarheid. Investeer een beetje tijd nu, zodat je in de toekomst meer tijd en moeite kunt besparen!

Te algemeen en te theoretisch? Daar doen wij niet aan mee! Onze trainingen zijn toegespitst op de praktijk. We combineren de juiste dosis theorie met veel hands-on ervaring, waarbij je direct aan de slag gaat met de nieuwste software en tools. Weg met saaie presentaties; bij ons leer je door te doen!

Let’s level up!

Laat de vooroordelen achter je en overtuig je werkgever met deze sterke argumenten. Het is tijd om jouw skillset te upgraden en je carrière naar nieuwe hoogtes te brengen. Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Wil je jouw skillset uitbreiden en jezelf onderscheiden van de rest? Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij met de trainingen van Catena Company jezelf ontwikkelt tot een top content creator en marketeer!

 

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant