Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

7 maart 2022

10 praktische tips om meer uit Adobe InDesign te halen

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Adobe InDesign is voor veel content designers de default toepassing die ze dag in dag uit gebruiken om mooie publicaties te maken. Ook relatief onervaren ontwerpers vinden er snel hun weg in. Voor beiden is het interessant om even stil te staan bij de volgende Adobe InDesign tips. Wellicht zitten er enkele bij die voor jou echt nuttig zijn.

De aandachtige lezer merkt op dat het 12 tips geworden zijn in plaats van 10, en dat is niet voor niets. De verzamelde tips zijn allemaal waardevol en we willen ze je daarom niet onthouden. Ze behandelen handige tools en functies die gemakkelijk te gebruiken zijn, maar je moet natuurlijk wel weten dat ze bestaan. Duik er eens in!

Misschien vind je deze case studies ook interessant