Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Digital Data Publishing

Met Digital Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Case studies

30 november 2021

Hillewaere Groep beheert content explosion met DAM-oplossing

Hillewaere werd geconfronteerd met een content explosion. Het beheren en delen van foto’s van panden vergden steeds meer tijd en maar al te vaak werden bestanden per ongeluk verwijderd. Ze vonden een oplossing in workflow automation.

12 oktober 2021

VVH maakt eigen video’s na hands-on training

VVH of De Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen is de koepelorganisatie van sociale huisvestigingsmaatschappijen die in Vlaanderen sociale woningen verhuren. Els Matthysen, stafmedewerker communicatie bij VVH, zocht naar straffe verhalen van gezinnen die een sociale woning huren. Om deze verhalen te visualiseren dacht ze aan video’s die ze volledig zelf in de hand kon nemen. 

15 juli 2021

BelOrta groenten en fruit, verbazend plezant mede dankzij creatieve training op maat

BelOrta contacteerde ons met de vraag naar specifieke training om de interne competenties verder bij te schaven. Ontdek hier hoe we dat aanpak

Catena Company Icon
Op de hoogte blijven van creatieve trends?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!

16 juni 2021

Orange België versterkt Quality & Project Office Team dankzij virtuele hands-on trainingen op maat

Orange is een brandowner die sterk inzet op marketing en communicatie van het eigen merk. Het logo en de huisstijl zijn meteen herkenbaar.  De creatieve marcom professionals van Orange maken ook zelf de visuele content voor hun online en offline campagnes. Om hun kennis van nieuwe en bestaande tools up to date te houden, hanteert Orange een Learning & Development (L&D) plan.

17 mei 2021

Renotec biedt klanten transparantie dankzij vereenvoudigde werkprocessen

In het atelier glas in lood worden kunstwerken met zorg gerenoveerd en gerestaureerd. Ontdek hier hoe workflow automation hen daarbij helpt.

1 maart 2021

deSingel omarmt Digital Data Publishing voor de creatie van het seizoensbrochure

Voor elk nieuw seizoen geeft deSingel een mooi seizoensbrochure uit. Met meer dan 250 optredens, casts tot 1.500 artiesten per jaar en wisselende bezettingen, is de realisatie van dit seizoensbrochure een waar huzarenstukje. Een massa aan digitale data moet verzameld en in een aantrekkelijk format gegoten worden door de medewerkers van de premedia afdeling.

12 november 2020

Catena Company ondersteunt Horeca Vlaanderen… en omgekeerd!

We weten allemaal hoe hard Covid-19 o.a. de horeca treft … nu voor de tweede keer zelfs!
Horeca Vlaanderen bleef echter niet bij de pakken zitten. Ze hebben gezwoegd en gezweet om hun werking zo normaal mogelijk te houden en er steeds te blijven staan voor hun leden. Ook met training.

8 januari 2020

Zeeman automatiseert de creatie van visuele content

Zeeman, de alom bekende retailer, profileert zich met “goede kleding en textiel voor iedereen aan de laagst mogelijke prijs”. Dat zeer uitgebreide gamma aan goede kledij en textiel kan je bewonderen in hun catalogi en op hun webshop.

11 oktober 2019

Boss Paints maakt packshots met 1 druk op de knop

Boss Paints ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogstaande verfproducten en toebehoren. Boss Paints is één van de meest outstanding bedrijven in hun sector. Een familiebedrijf in een markt die gedomineerd wordt door multinationals. Hun missie: de wereld een mooiere plaats maken met kleur.