Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

Case studies

17 juni 2024

Stad Roeselare transformeert digitale communicatie met hun nieuw DAM-systeem

Een overzicht houden van alle media assets, het onderhouden van alle verschillende kanalen én hiervoor duidelijke richtlijnen hebben voor alle medewerkers. Het blijft een uitdaging. Yoke Aerbeydt van Stad Roeselare doet uit de doeken hoe de samenwerking met Catena Company deze prangende vraag kon beantwoorden.

16 april 2024

AS Adventure combineert automatisatie en creativiteit

Automatiseren betekent niet je creativiteit verliezen. AS Adventure kwam met een prangende vraag om meer tijd vrij te krijgen door repetitieve taken te automatiseren. Op deze manier kon hun team terug creatiever aan de slag. Ontdek hun verhaal.

18 maart 2024

Lannoo migreert bijna een miljoen assets naar nieuw DAM-systeem

Lannoo migreert bijna een miljoen assets van een verouderd systeem naar een nieuw DAM-platform met hulp van Catena Company. De migratie verliep naadloos en de bestaande metadata werd geautomatiseerd overgezet.

Catena Company Icon
Op de hoogte blijven van creatieve trends?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!

21 februari 2024

Bioracer zet hun spurt in dankzij de DDP Suite

Veel papieroverschotten en veel tijdsverlies, met deze twee uitdagingen kwam Bioracer aankloppen bij Catena Company. Ontdek hoe ze met behulp van de DDP Suite en customized automation hun werkwijze efficiënter maken en duurzamer te werk gaan.

22 januari 2024

Hoe slim mediabeheer tot optimale oogst leidt: de rol van DAM bij DCM

De Ceuster Meststoffen migreerde naar het geavanceerde DAM-systeem met hulp van Catena Company vanwege problemen met verouderde technologie en inefficiënt beheer van marketingcontent. Catena Company bood een DAM aan met een gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde zoekmogelijkheden en integratiemogelijkheden die aansloten op de toekomstvisie van het bedrijf. De migratie verliep vlekkeloos, waardoor DAM nu de centrale bron van waarheid is voor alle media-assets binnen DCM.

21 augustus 2023

CM bouwt aan nieuwe website met DAM-integratie

CM stond voor verschillende uitdagingen. Aan de ene kant hadden ze de migratie naar het nieuwe CMS-systeem en aan de andere kant moest dit nieuwe systeem probleemloos kunnen communiceren met een nieuwe DAM. Want hoe groter de organisatie, hoe moeilijker het is om een overzicht te behouden van je assets. Voornamelijk wanneer je over de taalgrens heen werkt. Voor het project beschikte CM nog niet over een DAM-systeem.

2 augustus 2023

Brussels Airport spendeerde een week met hun hoofd in de Creative Cloud

De content explosie zorgde bij Brussels Airport, en veel brandowners, voor uitdagingen. Meer platformen vraagt uiteraard ook meer content. Om zelf snel content te creëren, kwam de luchthaven aankloppen bij Catena Company. Na een driedaagse training in verband met Photoshop, Illustrator en InDesign is niet alleen hun snelheid verhoogd, maar ook hun kwaliteit is verbeterd. Ontdek hun verhaal.

13 juli 2023

Niko schakelt sneller met Dynamic Data Publishing

Niko verkoopt meer dan 5000 producten via de groothandel, doe-het-zelfzaken en zelfbouwwinkels in verschillende Europese landen en beheert een brede waaier aan productinformatie. Om de kwaliteit hiervan verder te optimaliseren werd het publicatieproces van datasheets, catalogi en verpakkingen door Catena Company onder de loep genomen.

3 juli 2023

Netropolix start met professionele video

Netropolix ging aan de slag met video om hun klantverhalen en HR-processen dynamischer en origineler te presenteren. Videocontent is niet alleen de ideale manier om jouw expertise te tonen, maar het blijft jouw doelgroep ook bij. Ontdek hoe zij deze case aanpakte.