Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

5 oktober 2023

De evolutie van het Adobe CC Event

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Jaarlijks organiseert Adobe hun toonaangevende evenement, Adobe MAX, waar ze de nieuwste en meest innovatieve functies aankondigen die binnenkort beschikbaar zullen zijn in hun software. Al meer dan een decennium zijn wij, als grootste Adobe Authorized Training Center, nauw betrokken bij dit evenement. We selecteren de meest relevante en praktische functies voor marketeers en content creators van brandowners en brengen ze samen in een interactieve sessie. Doorheen de jaren hebben zowel de producten binnen Adobe Creative Cloud als onze aanpak aanzienlijke veranderingen ondergaan.

Het jaar 2020: een jaar van verandering

Toen kwam het jaar 2020, een jaar dat gekenmerkt werd door ingrijpende veranderingen en onzekerheden voor velen. Ondanks de uitdagingen bleef de vraag naar het Adobe CC Event groot. We besloten daarom het evenement online te houden door middel van een livestream. In het begin was het een kwestie van trial-and-error, maar uiteindelijk vonden we een werkwijze die we de jaren daarna hebben behouden.

 

Wat zal de toekomst brengen?

Wat de toekomst ook brengt, één ding is zeker: we zullen er altijd zijn om je te begeleiden bij het ontdekken van (de nieuwste) Adobe-functies en kritisch te kijken welke functionaliteiten nu voor jou het beste kunnen werken. Begint het al te kriebelen om deel te nemen? Aarzel dan niet, want op 26 oktober is het weer zover! Schrijf je nu snel in voor het Adobe CC Event en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant