Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

6 oktober 2023

De nieuwe webversie van Adobe Photoshop is nu beschikbaar

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

We kondigden het al aan op ons Adobe CC event in 2021 dat de bètaversie werd gelanceerd, maar nu is Photoshop voor het web algemeen beschikbaar en maakt het deel uit van alle betaalde Photoshop-abonnementen, inclusief functies aangedreven door Firefly (waardoor je ook gebruikmaakt van generative fill).

Welke features kan je gebruiken?

Met Adobe’s Firefly (het generatieve AI-model) onder de motorkap kan je als gebruiker heel snel beelden aanpassen, delen verwijderen of uitbreiden terwijl ze de originele belichting en perspectief behouden. Prompts kan je schrijven in meer dan 100 talen.

Naast het aanbieden van de meest gebruikte desktoptools, biedt Photoshop op het web een vereenvoudigde lay-out om nieuwe gebruikers te ondersteunen. Ook de webversie beschikt over een ‘Contextuele taakbalk’ die de meest relevante stappen in je workflow suggereert. Bovendien zijn tools die vergelijkbare workflows delen gegroepeerd om navigatie te vergemakkelijken.

Gebruikers kunnen anderen uitnodigen om samen aan projecten te werken en zelfs diegenen zonder een actief Photoshop-abonnement kunnen bestanden bekijken en becommentariëren.

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant