Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

25 juli 2023

Krijg binnen 1 maand meer dan 300.000 views met je content

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Sinds 23 mei bieden wij officieel onze GIFs aan via GIPHY. Wat startte als een leuk idee groeide snel uit tot een middel dat binnen de maand meer dan 300.000 views kreeg. Uiteindelijk bleek dat je met een GIF enorm snel je bereik, zowel nationaal als internationaal, uitbreidt. Wij geven je alvast onze ervaring en enkele tips mee.

Genereer een gigantisch bereik en engagement

Als er over bereik gesproken wordt, moet je één term onthouden: tags. Tags zijn enorm belangrijk als het aankomt op bereik. In je dashboard vind je tags terug die of trending zijn of nood hebben aan content. Speel zeker in op die laatste, dit brengt enorm veel views met zich mee. Wanneer we spreken over GIPHY views, dan hebben we het over het aantal keer dat jouw content gezien is. Het toont de relevantie, populariteit en concurrentie van de gebruikte tags. Door hierop in te spelen genereer je in snel tempo een gigantisch bereik. Zo hebben wij op één maand tijd 345.000 views bij elkaar gesprokkeld.

Maar naast een groot bereik, kan je met GIFs en stickers je huidige klanten onderhouden. Bied ze fijne animaties aan die ze kunnen gebruiken op sociale media. Gebruik deze animaties om jouw sociale media posts en advertenties in het oog te laten springen. En laten we niet vergeten dat GIFs mee in jouw mailings kunnen zitten. Dat is pas echt de kers op de taart.  

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant