Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

3 oktober 2023

Ontgrendel het potentieel van jouw Young Professionals: investeer in training op maat

Geerte Verbraeken
Account Manager bij Catena Company

Hey teamleads en managers! Jouw young professional is al (bijna) een jaar bij jullie aan de slag. Hoog tijd om hen te belonen en jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Als teamlead begrijp je het belang van het koesteren van het talent binnen jouw team. Je hebt een jonge professional die recent bij jouw bedrijf is gestart en de afgelopen periode kon je al kennismaken met hun potentieel en ambitie. Hét perfecte moment om te investeren in hun groei en ontwikkeling door middel van training op maat, want we weten allebei dat het cruciaal is om je teamlid binnen je bedrijf te houden en dat dat niet evident is.

Bij Catena Company bieden we aangepaste trainingsprogramma’s die de vaardigheden en mogelijkheden van jouw jonge professionals naar een hoger niveau tillen.

Misvattingen overwinnen

Als teamlead kun je te maken krijgen met enkele veelvoorkomende misvattingen over het investeren in trainingen. Laten we deze zorgen samen aanpakken:

Budgetbeperkingen: We begrijpen dat budgetten soms beperkt zijn, maar een training is een investering, geen kostenpost. De langetermijnvoordelen van een vaardig en gemotiveerd teamlid wegen ruimschoots op tegen de initiële kosten.

Tijdsbeperkingen: Je vraagt je misschien af of training het werkproces verstoort, maar een training op maat kan worden aangepast aan de planning van jouw team. Of het nu gaat om korte workshops of langere sessies verspreid over tijd, we kunnen een oplossing vinden die voor jullie werkt.

Effectiviteit van training: Sommige teamleads vrezen dat een training mogelijk geen tastbare resultaten oplevert. Met trainingen op maat ligt de focus op praktische toepassing en het aanpakken van specifieke uitdagingen, wat zorgt voor effectiviteit in de echte wereld.

 

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant