Workflow

Catena Company ondersteunt brandowners die zelf hun visueel marketingmateriaal willen maken, beheren en communiceren.

Meer info

Digital Asset Management

Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Meer informatie

Dynamic Data Publishing

Met Dynamic Data Publishing versnel je het creatieproces van je marketingmateriaal en doe je dat efficiënt, foutloos en schaalbaar.

Meer informatie

Customized Automation

Via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Meer informatie

Omnichannel publishing

Bouw je verhaal op één plaats, publiceer het op uiteenlopende mediatypes. Omnichannel Publishing bespaart tijd, kosten en frustraties voor elk type bedrijf.
Meer informatie

19 mei 2023

Wat is Adobe Express?

Joska Fleerackers
Marketeer bij Catena Company

Adobe Express, voorheen Adobe Spark, stijgt in populariteit. De tegenhanger van Canva is gratis toegankelijk voor elke Adobe klant. Het is duidelijk dat deze software veel designgerichter werkt dan zijn concurrent. Met een verzameling van features die je al kent van andere Adobe programma’s, zal je snel de werking in de vingers krijgen. Gebruik jij Adobe Express al?  

Canva voor professionals

De mogelijkheden Adobe Express zijn eindeloos. Binnen het programma werk je met de beste features van je favoriete Adobe programma’s. Orden je content door te werken met lagen zoals je gewoon bent in Photoshop, gebruik je Creative Cloud bibliotheken en implementeer Adobe Stock foto’s in je project. Voor professionals die oog hebben voor ontwerp en hier reeds enige kennis over hebben is het een walhalla van mogelijkheden. Daarnaast kan je binnen hetzelfde project verschillende formaten opmaken. Op deze manier moet je niet telkens een nieuw project aanmaken voor een ander publicatieformaat. Alleen je ontwerp nog aanpassen naar het gewenst formaat.

Deze blogs zullen je wellicht ook interesseren

Misschien vind je deze case studies ook interessant